Σύντροφος Κάτιας Ταραμπάνκο: “Έχουμε συμφωνήσει ότι αν φύγει θα χωρίσουμε”
Ελλάδα

Σύντροφος Κάτιας Ταραμπάνκο: “Έχουμε συμφωνήσει ότι αν φύγει θα χωρίσουμε”

Σύντροφος Κάτιας Ταραμπάνκο: “Έχουμε συμφωνήσει ότι αν φύγει θα χωρίσουμε”

Το ζευγάρι έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος, στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του μέσω κοινής παρέας, ενώ ο Γιώργος δήλωσε ότι δεν την ήξερε από πριν διότι δεν έβλεπε το παιχνίδι.

“Δεν με πείραξε”, δήλωσε ο συγγραφέας για την πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης, στην τηλεόραση, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ήταν ακόμα ζευγάρι, αλλά έγιναν άμεσα.

Η Κάτια μίλησε παράλληλα, για την εμπειρία της ως ηθοποιός στην σειρά του ΑΝΤ1 “Η επιστροφή”.

“Η ηθοποιία είναι κάτι που αγαπάω πολύ”, παραδέχτηκε, ενώ μίλησε ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον και με αυτό.

“Υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις”, δήλωσε η Κάτια για το μόντελινγκ και δήλωσε ότι ο Γιώργος τη βοηθάει που να λέει “ναι” και “όχι” για να μην “καεί”.

“Η Κάτια μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα και το επιλέγει να το κάνει”, δήλωσε για το στερεότυπο περί νοημοσύνης των μοντέλων, ενώ πρόσθεσε: “Συνενούμαστε δεν είναι απλά μία ωραία κοπέλα”

“Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύω. Λίγο, φυσιολογικά”,

“Δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσει ο άλλος αρκετά και να μην ζηλεύει είπε ο Γιώργος, τονίζοντας ότι η ζήλια είναι αφροδισιακό.

https://streamable.com/dj5ve

Έρωτας με… ημερομηνία λήξης

Αμέσως μετά, εξήγησαν τον λόγο που δεν συγκατοικούν, ενώ αποκάλυψαν ότι η Κάτια μαγειρεύει εκπληκτικά.

“Ο έρωτας περνάει από το στομάχι”, τόνισε εκείνη.

Στη συνέχεια, τα πράγματα δυσκόλεψαν καθώς ο σύντροφος του μοντέλου αποκάλυψε ότι ο δεσμός τους έχει ημερομηνία λήξης.

“Η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό. Έχουμε κάνει μία συζήτηση”, είπε ο Γιώργος, ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε: “Έχουμε συμφωνήσει ότι αν φύγει η Κάτια θα χωρίσουμε με καλούς όρους”.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αρχικά είχαν υπολογίσει ότι η σχέση τους θα είχε διάρκεια δύο εβδομάδες, αλλά είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

“Όταν σε ρωτάνε οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση”, δήλωσε ο συγγραφέα στη συνέχεια, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν ερωτήσεις που τον τρομάζουν.

“Οι άνθρωποι πρέπει να περνάνε από τη σωστή αξιολόγηση πριν γίνουν γονείς”, τόνισε, ενώ δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο στην παρούσα φάση.

https://streamable.com/dn3cd

“Θα ξαναπήγαινα στο GNTM”

“Είμαι σε μία περίοδο χρυσή”, δήλωσε η Κάτια, τονίζοντας ότι προσπαθεί να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή.

“Θα ξαναπήγαινα στο GNTM”, πρόσθεσε, ενώ δήλωσε ότι γράφει ποιήματα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι έχει ζητήσει συγγνώμη από την Πόπη για μία έκρηξη θυμού.

“Δεν υπήρχε καμία κόντρα με την Ελευθερία”, είπε ακόμα τονίζοντας ότι υπήρχαν μικροσυγκρούσεις και τίποτα περισσότερο μέσα στο σπίτι.

https://streamable.com/g2940

Η στιγμή της αλήθειας

Τέλος έπαιξαν ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Έκλεισαν τα μάτια τους και ο Γρηγόρης έκανε ερωτήσεις για το ποιος κάνει τι στη σχέση τους και εκείνοι έδειχναν με το δάχτυλό τους.

https://streamable.com/6i5rn