Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζει τις βουτιές στη θάλασσα μες στην καρδιά του χειμώνα
Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζει τις βουτιές στη θάλασσα μες στην καρδιά του χειμώνα

Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζει τις βουτιές στη θάλασσα μες στην καρδιά του χειμώνα

Η νέα φωτογραφία στο Instagram

Η θάλασσα είναι η μεγάλη του αγάπη και δεν την αποχωρίζεται ακόμη και τους κρύους μήνες του χειμώνα. Ο λόγος για τον Γιώργος Λιάγκα που είναι χειμερινός κολυμβητής και απολαμβάνει τις βουτιές και τις βόλτες πλάι στο κύμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του στο υγρό στοιχείο αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από τη θάλασσα. Τα καλοκαίρια, άλλωστε, τα περνάει συνήθως εν πλω, κάνοντας εξερεύνηση με το φουσκωτό του, ενώ το χειμώνα κάνει τις βουτιές του στη θάλασσα στα νότια προάστια, όπου και μένει.

Ο ίδιος, μάλιστα έχει μεταδώσει αυτήν την αγάπη και στα παιδιά του, τον Γιάννη και τον Δημητράκη, που πηγαίνουν στο κολυμβητήριο και χαίρονται με τις βουτιές στην πισίνα.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στη θάλασσα της Βουλιαγμένης, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Και κάπως έτσι φθάσαμε στα Χριστούγεννα».

Πριν λίγο καιρό, ο γνωστός παρουσιαστής  είχε ποζάρει φορώντας μαγιό με την ελληνική σημαία και τώρα επέλεξε μαγιό με τη σημαία της Σερβίας.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως αυτήν την περίοδο ο Γιώργος Λιάγκας ξεκουράζεται και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καμία επαφή με τον ΣΚΑΪ , παρόλο που το συμβόλαιό του είναι ακόμη ενεργό.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)