Γιώργος Λιανός: “Οι δημοσιογράφοι μπαίνουν σε κάποια θέματα που δεν θα έπρεπε να αγγίζουν…”
Ελλάδα

Γιώργος Λιανός: “Οι δημοσιογράφοι μπαίνουν σε κάποια θέματα που δεν θα έπρεπε να αγγίζουν…”

Γιώργος Λιανός: “Οι δημοσιογράφοι μπαίνουν σε κάποια θέματα που δεν θα έπρεπε να αγγίζουν…”

Η επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο αποψινό The2NightShow τον Γιώργο Λιανό και μίλησαν για πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Η περσινή χρονιά ήταν από τις πιο καλές για τον πολυπράγμονα τραγουδιστή, ο οποίος απόλαυσε μεγάλη επιτυχία στον ρόλο του παρουσιαστή στο TheVoice, κλείνοντας τα “στόματα” σε πολλούς που τον αμφισβήτησαν.

Αν και του έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα κανάλια εξομολογήθηκε πως η Acun Medya έχει προτεραιότητα για τον ίδιο εξαιτίας του ηθικού δεσίματος που έχει με τους ανθρώπους της παραγωγής που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Στην συνέχεια σχολίασε και την έντονη κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στο TheVoice, χαρακτηρίζοντάς την άδικη και πως όλοι οι συντελεστές λειτούργησαν ως ασπίδα για την ίδια.

https://streamable.com/c865y

Ο ερμηνευτής εξέφρασε έπειτα την ενόχλησή του απέναντι στους δημοσιογράφους και την έλλειψη διακριτικότητας που τους διακρίνει σε ορισμένες περιπτώσεις με πρόσφατο παράδειγμα την δημοσιότητα που πήρε η δικαστική υπόθεση του Δημήτρη Σταρόβα με την πρώην σύζυγό του.

Μάλιστα και ο ίδιος έχει πέσει “θύμα” των media και αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων για να μπορέσει να προστατεύσει τα παιδιά του.

Ο αγαπητός τραγουδιστής δεν απέκλεισε στο τέλος το ενδεχόμενο ακόμα ενός παιδιού στην ζωή του και έδωσε αρκετές πιθανότητες στο να το αποκτήσει μέσω υιοθεσίας.

https://streamable.com/1bt8y

Στο τέλος της συνέντευξης ο οικοδεσπότης της εκπομπής επιφύλαξε δυο απολαυστικά παιχνίδια για τον φίλο του, ένα με ερωτήσεις και ένα με δοκιμασία μαγειρικής…

https://streamable.com/k32mb