Γιώργος Μαυρίδης: Η στήριξη και τα συγκινητικά λόγια της συντρόφου του, μετά την «κράτησή» του στο Μεξικό
Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Η στήριξη και τα συγκινητικά λόγια της συντρόφου του, μετά την «κράτησή» του στο Μεξικό

Γιώργος Μαυρίδης: Η στήριξη και τα συγκινητικά λόγια της συντρόφου του, μετά την «κράτησή» του στο Μεξικό

Η Κρίστη Καθάργια παίρνει θέση σε όσα έγιναν

Τη στήριξή της με τον πιο τρυφερό και συγκινητικό τρόπο έδειξε η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια στον καλό της, μετά την περιπέτεια που πέρασε και την «κράτηση» του στο Μεξικό.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Open, η επίσκεψή του με την ομάδα της εκπομπής στο Μεξικό μετατράπηκε σε εφιάλτη.  «Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί.

Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν. Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης για την «κράτησή» του στο Μεξικό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης κατά την επιστροφή από το Μεξικό (Φωτογραφία NDP)

Ωστόσο, μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για αυτό το περιστατικό. Μετά την επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη, όμως, στην Ελλάδα, η σύντροφός του (στην οποία μάλιστα έχει κάνει και πρόταση γάμου) θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης στον αγαπημένο της, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γι’ αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη! Γι’ αυτό….

Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν; Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ’ εκείνον! Σ’ αγαπάω αλάνι μου Περισσότερο απ’ όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες…

View this post on Instagram

Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γι’αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι’αυτό… ☝🏼 Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ’όσο φανταζόμουν; Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ’ εκείνον! Σ’αγαπάω αλάνι μου ❤ Περισσότερο απ’όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες.. Υγ: Όχι, δε μ’αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε “ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες”. Δεν είχαν ιδέα έτσι; 🤣🤘🏻 #ομαδαμου ♾

A post shared by KK (@kristi_kathargia) on

Υγ: Όχι, δεν μ’ αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε “ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες”.

Δεν είχαν ιδέα έτσι;», έγραψε χαρακτηριστικά.