Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη Νικολέττα Ράλλη
Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη Νικολέττα Ράλλη

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη Νικολέττα Ράλλη

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μίλησε για την σχέση του με τη Νικολλέτα Ράλλη, τονίζοντας πως ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για την προσωπική του ζωή, αλλά από τότε που ανέβασε τη φωτογραφία που είναι μαζί της στο Instagram ησύχασε το κεφάλι του.

https://www.instagram.com/p/Bq-lwNWhqeE/

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Λίγο πριν ανεβάσω την φωτογραφία μας έχουν τραβήξει στο αεροδρόμιο. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα. Ο πατέρας της ή η μητέρα της κλπ. Από τη στιγμή που την ανέβασα ησύχασε το κεφάλι μου». Ο tattoο artist εξηγεί πως τόσα χρόνια δεν έχει δώσει δικαίωμα για την προσωπική του ζωή. «Όσο δεν έδινα αναφορά έλεγαν ότι είμαι περίεργος και παράξενος. Με το που μαθεύτηκε κάτι, είπαν ότι είναι στημένο και όταν ανέβασα τη φωτογραφία είπαν ότι ξεπουλάω τη σχέση μου. Ε κάντε μας τη χάρη πια!» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/BoevE6cll4O/

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Beat Buzzer αναφέρθηκε στην ημέρα που γνωρίστηκε με τη Νικολέττα: «Τη γνώρισα όταν πήγα στο πρωινό που παρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη. Δεν είχα ιδέα ποια ήταν» αναφέρει και προσθέτει πως κάθε φορά που της το αναφέρει του “πετάει κατσαρόλες”.

Ποια είναι η γυναίκα της ζωής του;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι η Νικολέττα Ράλλη η γυναίκα της ζωής του και εκείνος απάντησε πως γυναίκα της ζωής του είναι η Μόλυ (το σκυλάκι του) και για τη Νικολέττα, η Κάντι (το δικό της κατοικίδιο). Όπως είπε δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια και πρέπει να είναι προσγειωμένος σε τέτοιες καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/BppjZqhHZ7k/

Σε ερώτηση για το αν ζηλεύει, ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε πως δεν ζηλεύει σε βαθμό που εκνευρίζεται. «Είμαι 40 χρονών δεν έχω χρόνο για να ζηλέψω. Ούτε εκείνη ζηλεύει γιατί δεν της δίνω δικαιώματα».

Η σχέση της μητέρας του με τη Νικολέττα

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε όμως και για τη σχέση που έχουν η μητέρα του, με την σύντροφό του: «Άσε με αδερφέ έχω βρει το μπελά μου με τη μάνα μου και τη Νικολέττα. Τώρα τα λένε πολύ καλά… Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», εξομολογήθηκε.