Γιώργος Μαυρίδης: Το post από την εποχή που ήταν κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη
Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Το post από την εποχή που ήταν κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη

Γιώργος Μαυρίδης: Το post από την εποχή που ήταν κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη

Μία νοσταλγική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για μία φωτογραφία από την εποχή που έκανε κολλητή παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα λίγο αργότερα ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τηλεοπτικό World Party, το οποίο είχε προβληθεί αρχικά από την ΕΡΤ3.

Ο παρουσιαστής θυμάται ένα από τα ταξίδια που είχε κάνει το 2012 στο Τόκυο και βρέθηκε μπροστά στο άγαλμα του Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του επί χρόνια να επιστρέψει.

Η ιστορία του τετράποδου είχε γίνει και ταινία με πρωταγωνιστή τον Richard Gere.

Τι έγραψε ο Γιώργος μαζί με τη φωτογραφία του;

“Πιο πολύ από ποτέ, πιστεύω ότι το Instagram πλέον λειτουργεί πάνω μου σαν ένα διαδικτυακό άλμπουμ φωτογραφιών που μοιράζομαι απλόχερα με γνωστούς και άγνωστους, αναμνήσεις και περιπέτειες τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το άλμπουμ η επική στιγμή που συνάντησα το άγαλμα του Χάτσικο στο Τόκυο το 2012 που είχα μακρύ μαλλί έκανα παρέα με πράσινους power ranger (βλέπε στο βάθος) και κοίταζα σαν χάνος το άγαλμα του σκύλου σύμβολο της αφοσίωσης και πίστης προς τον άνθρωπο για την ιστορία και παράδοση αυτής της χώρας!
Χάτσικο λοιπόν και η χαρά μου δεν κρύβεται με τίποτα… Νομίζω ότι θα κάνω και άλλα θροουμπακ μου άρεσε!”, ανέφερε ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/B4VbFtcBv5y/