Γιώργος Μαζωνάκης: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Fever
Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Fever

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Fever

Ήταν ο τραυματισμός του η αιτία που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του;

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης ενημέρωσε τους φίλους του ότι ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Fever G.

O τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες τραυματίστηκε στο χέρι και όπως έγραψε: “Δόξα τω Θεώ είμαι καλύτερα. Ωστόσο λόγω του τραυματισμού, δε μου επιτρέπεται να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου επί σκηνής για αρκετό διάστημα. Συνεπώς η συνεργασία μου με το Fever G έφθασε στο τέλος της”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο “Μεσημέρι” (με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος να ακούσει) “πρόβλημα υπήρχε σε αυτό το μαγαζί. Ο Μαζωνάκης έκανε αυτή την ανάρτηση γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν”.

“Υπήρχε πρόβλημα στη σχέση με τον επιχειρηματία εδώ και καιρό”, είπε ο Νίκος και διέψευσε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πάει στο Κέντρο Αθηνών.

Όμως όπως είπε είναι πολύ πιθανόν ο Νίκος Οικονομόπουλος να επιστρέψει στο Fever (παρόλο που εξέφρασε τις αμφιβολίες του) και ο Γιώργος Μαζωνάκης να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Το μόνο θέμα είναι ότι ο μάνατζερ του Γιώργου είναι στα δικαστήρια με τον Σάκη.

Η πληροφορία που ακούστηκε επίσης στην εκπομπή είναι ότι η Αποστολία Ζώη συμφώνησε να εμφανιστεί δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

https://streamable.com/fy5v5