Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η άνοδος στην κορυφή και η βαθιά πίστη του στον Θεό
Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η άνοδος στην κορυφή και η βαθιά πίστη του στον Θεό

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η άνοδος στην κορυφή και η βαθιά πίστη του στον Θεό

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μία εφ΄όλης της ύλης κατάθεση ψυχής στον Αντώνη Σρόιτερ

Καλεσμένος στο Tik Talk ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, μίλησε για την καριέρα του αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεντεύξεις κι αυτό όπως εξομολογείται είναι επειδή σαν χαρακτήρας είναι εσωστρεφής και προτιμά να μην απασχολεί τα μέσα.

Πρώτα από όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το πώς διαχειρίζεται ως τώρα τη συνθήκη της καραντίνας τονίζοντας πως δεν άφησε να τον καθηλώσει ο τρόμος, όπως άλλοι που έχουν μετατρέψει τον φόβο σε ανεξέλεγκτη φοβία.

https://streamable.com/qvwv5l

Σχετικά με το μεγάλο θέμα των ημερών και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος ανέφερε:

«Εγώ είμαι στον χώρο 30 χρόνια και πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μην κοιτάς πως είναι τώρα με την τηλεόραση που μιλάνε όλοι. Για να μπεις σε ένα σχήμα έπρεπε να έχεις guts. Είναι σίγουρο ότι όλα αυτά είναι κατακριτέα. Μην γίνεται ένας χαμός και δεν βγάζουμε άκρη όμως».

«Μεγάλωσα σε μία εργατική φάση καριέρας, Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Είμαι άνθρωπος με μοναχική ζωή, δεν είμαι άνθρωπος με το ανοιχτό περιβάλλον οπότε πώς να ξέρω πράγματα;» δήλωσε για το αν έφτασαν ποτέ στα αυτιά του αντίστοιχες περιπτώσεις στον χώρο της νύχτας.

Στη συνέχεια, πέρασε στα μικράτα του και στις δύσκολες, οικονομικές συγκυρίες που αντιμετώπισε. Τίποτα όμως δεν στάθηκε ικανό να τον ανακόψει από το όνειρό του που ήταν να γίνει τραγουδιστής. Το έπλαθε και το φανταζόταν άλλωστε από την ηλικία των πέντε μόλις χρόνων ενώ στο δημοτικό μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να μοιράζει αυτόγραφα στους συμμαθητές του.

Σύμμαχός του σε κάθε βήμα της ζωής του με την πρώτη ευκαιρία υπογραμμίζει πως ήταν ο Χριστός και η βαθιά του πίστη. Σε αυτά αποδίδει και το πώς με τα όσα έζησε δεν «παρανόησε και δεν έχασε τα μυαλά του».

Όταν άκουσε τη μητέρα του να μιλά για εκείνον, για το πάθος που είχε από μικρό παιδί στη μουσική, τότε που τραγούδαγε μία σταλιά άνθρωπος Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

https://streamable.com/zd3e8b

Η μοίρα ήταν σίγουρα με το μέρος του όταν τον ανακάλυψαν στην Πάτρα και δεν άργησε να φτάσει η στιγμή που θα δημιουργούσε τον πρώτο του δίσκο, τον οποίο θα ακολουθούσε μία ολόκληρη καριέρα «χρυσών» επιτυχιών και καταξίωσης.

https://streamable.com/haelja

Μεταξύ άλλων αφηγήθηκε και την άσχημη εμπειρία που είχε από τον στρατό λέγοντας πως πέρασε 9 μέρες σε ψυχιατρείο με την ελπίδα μία αναβολή που δεν ήρθε ποτέ όμως.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι. Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία».

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που του άφησε ο στρατός;

https://streamable.com/d2x4vi

Στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα μόνο εκείνος είχε λόγο ξεκαθάρισε κι αυτό γιατί πάντα είχε την ικανότητα να ξεχωρίζει τι του ταίριαζε και τι “όχι”. Ποτέ επίσης δεν μετάνιωσε για επιλογή που απέρριψε.

Φίλοι του μίλησαν για εκείνον ανάμεσά τους ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει ότι αν και τσακώνονται συχνά είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και με τον οποίο η σχέση που τους δένει είναι καρμική.

https://streamable.com/d2x4vi

Τέλος, με ιδιαίτερο ζήλο πέρασε και στο κεφάλαιο της μεγάλης πίστης που έχει στον Θεό.

«Από μικρό παιδί είμαι κοντά στην Εκκλησία . Μου δίνει δύναμη και είναι από τις μεγαλύτερες αξίες που έχω στη ζωή μου. Έχω πνευματικό και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Έχω δουλέψει και από τις δυο πλευρές με ψυχαναλυτές και πνευματικούς. Θα έλεγα στους ανθρώπους να μην χάνουν την πίστη τους, δεν υπάρχουν άπιστοι άνθρωποι, υπάρχουν δύσπιστοι».

https://streamable.com/jyb1wr