Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τη σχέση του με τη “Δρόσω”;
Ελλάδα

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τη σχέση του με τη “Δρόσω”;

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τη σχέση του με τη “Δρόσω”;

Όσα δήλωσε ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού στο "Έλα Χαμογέλα"

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μίλησε για την πορεία του, τη μητέρα του και τη σύντροφό του…Δανάη Μιχαλάκη.

Μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από πρώτο σπίτι που έμεινε μαζί τη μητέρα του, όταν μετακόμισαν από τη Θεσσαλονίκη μετά το διαζύγιο των γονιών του και μάλιστα επρόκειτο για το σπίτι στο οποίο διέμενε ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος.

Ο ίδιος ασχολείται τόσο με το τραγούδι, όσο και με την υποκριτική και αποκάλυψε ότι το μικρόβιο του ηθοποιού το “κόλλησε” όχι από τη Φιλαρέτη Κομνηνού, όπως θα περιμέναμε, αλλά από έναν φίλο του.

Επέλεξε να μην “διατυμπανίζει” πως είναι γιος της πασίγνωστης ηθοποιού, γιατί δεν επιθυμούσε να ταυτιστεί στο μυαλό του ίδιου, αλλά και του κοινού ως “συνέχεια” της μητέρας του.

“Ήθελα πολύ στα πρώτα μου βήματα να μπορώ να πείσω τον εαυτό μου και το κοινό, ότι δεν είμαι εδώ για να αποτελέσω μια συνέχεια κάποιας οικογενειακής παράδοσης”, είπε.

Η σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη, την τηλεοπτική “Δρόσω” από τις “Άγριες Μέλισσες”, απασχόλησε αρκετά τους δημοσιογράφους και τα πάνελ, όμως δε μοιάζει να τον απασχολεί.

“Δεν είμαι από αυτούς που θα πουλούσα ποτέ την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν είμαι και από εκείνους που θα βάλω τη ζωή μου κάτω από φίλτρα προστασίας”.

“Αν βγω στο δρόμο με την κοπέλα μου και κάποιος βγάλει μια φωτογραφία, έγινε”, πρόσθεσε.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, της έχει γράψει και τραγούδι… το οποίο επιλέγει να της τραγουδά τις στιγμές που βρίσκονται μόνοι.