Γιώργος Περρής: «Η απόφασή μου να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είναι θέμα πολιτικής στάσης»
Ελλάδα

Γιώργος Περρής: «Η απόφασή μου να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είναι θέμα πολιτικής στάσης»

Γιώργος Περρής: «Η απόφασή μου να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είναι θέμα πολιτικής στάσης»

Ο ερμηνευτής σε νέα εξομολόγηση

Την απόφαση να κάνει το δικό του coming out πήρε πριν από λίγο διάστημα ο Γιώργος Περρής, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του.

Ο ερμηνευτής είχε πει τότε μεταξύ άλλων ότι «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος».

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης. Μου πήρε χρόνο να το αποδεχτώ, υπήρξαν αντιδράσεις αλλά όλοι ήταν εντάξει και το αποδέχτηκαν».

Σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Διονύση Χριστόπουλο εξήγησε ότι η απόφαση να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του είναι μία πολιτική στάση.

«Η συνέντευξή μου στο αμερικανικό People έγινε για την κυκλοφορία του ξένου δίσκου μου No Armor. Χάρηκα πολύ γιατί είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό στον κόσμο, δεν είναι αστείο και δεν είναι εύκολο να μπεις σε ένα τέτοιο περιοδικό.

Η απόφασή μου να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είναι θέμα πολιτικής στάσης. Δεν μίλησα για το τι κάνω στο κρεβάτι μου. Μίλησα επειδή είμαστε μια γενιά νέων ανθρώπων και το αίτημα της εποχής μας είναι η διαφάνεια κι η αλήθεια. Θέλω να είμαι αληθινός για να μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο κι ο κόσμος να μπορεί αν δει τη δική μου αλήθεια. Το αν αρέσει ή δεν αρέσει είναι άλλο θέμα.

Το άλλο αίτημα της εποχής είναι το πώς αντιμετωπίζουμε τις μειονότητες. Είμαστε σε μια εποχή που οι μειονότητες δεν μπορούν απλώς να είναι αποδεκτές. Αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θέλω κάποιος να μου κάνει τη χάρη να με αποδεχτεί. Οι μειονότητες πρέπει να μπορούν να είναι ισάξιες με κάθε άλλος μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν νέα παιδιά εκεί έξω που μου έχουν στείλει απίστευτες ιστορίες στα social media».