Γιώργος Σαμπάνης: “Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης! Είναι πολύ αξιοπρεπής!”
Ελλάδα

Γιώργος Σαμπάνης: “Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης! Είναι πολύ αξιοπρεπής!”

Γιώργος Σαμπάνης: “Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης! Είναι πολύ αξιοπρεπής!”

Αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το "Για κάποιο λόγο" και τις δύσκολες ώρες που πέρασε το 2019

Το νέο του βίντεοκλιπ για το τραγούδι του “Άλλαξέ τα όλα” γύρισε ο Γιώργος Σαμπάνης και η Μαίρη Αρώνη με την κάμερα του “Πρωινού” βρέθηκε εκεί.

“Είμαι επαγγελματίας σε αυτόν τον χώρο από το 2007. Αν δε είχα τσακωθεί με κανέναν θα ήμουν ρομπότ” είπε χαρακτηριστικά.

“Την πρώτη φορά στην πίστα το 2009 είχα χάσει τον παππού μου και ένιωθα ντροπή που έπρεπε να τραγουδήσω. Πέρσι ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για μένα γιατί ξεκίνησε με έναν καυγά στο μαγαζί που εμφανιζόμουν, που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στη ζωή μου αυτό, τσακώθηκαν θαμώνες στο μαγαζί αυτό και λίγο μετά πέθανε η γιαγιά μου και θείος μου την ίδια μέρα. Στην κηδεία της γιαγιάς μου χάσαμε τον θείο μου που ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Πήγαινα στο μαγαζί πολύ κακόκεφος. Όσο και να προσπαθούσα να το μαζέψω ήταν διπλό το κακό”.

“Έχω αρνηθεί να δώσω τραγούδι σε κάποιον όχι για κακοπροαίρετους λόγους αλλά γιατί δεν έχω να δώσω. Δεν δίνω το τραγούδι στην τύχη. Υπάρχουν βέβαια τραγούδια μου που απορρίφθηκαν. Έχει συμβεί πολλές φορές. Το “Για κάποιο λόγο”, το διάλεξε ο Νίκος (Οικονομόπουλος)”.

“Είναι ντροπή για τον Νίκο να πω ποιος δεν το ήθελε, διότι είναι αυτός που το αγάπησε και το επέλεξε γνωρίζοντας ότι έχει απορριφθεί” συμπλήρωσε.

“Από τη μια λέγεται ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε είδους άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν, η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορεί να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα, πρέπει να σκεφτεί και αυτός τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτόν. Ο Νίκος τουλάχιστον απέναντι σε μένα δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης! Τουναντίον! Είναι πολύ αξιοπρεπής!” δήλωσε.

https://streamable.com/1d9du