Γιώργος Θεοφάνους για Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τόσο σταρ χωρίς κόμπλεξ»
Ελλάδα

Γιώργος Θεοφάνους για Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τόσο σταρ χωρίς κόμπλεξ»

Γιώργος Θεοφάνους για Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τόσο σταρ χωρίς κόμπλεξ»

Το σχόλιo της στα social media και η απάντηση του μουσικοσυνθέτη

Μπορεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθητάκης να αποχώρησαν χθες από το J2US, έφυγαν όμως με μια πολύ ξεχωριστή ερμηνεία και τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή και όλους τους συντελεστές του μουσικού σόου. Ανάμεσα σε αυτούς, μάλιστα, που μίλησαν με διθυραμβικά λόγια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος έκανε ένα σχόλιο για την άρτια εμφάνιση της μεγάλης σταρ στο Instagram για να λάβει την απάντησή της: «Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είσαι ο Μαέστρος της καρδιάς μου».

Αυτά τα λόγια φυσικά συγκίνησαν τον Γιώργο Θεοφάνους, που με μια νέα ανάρτησή του στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα: «Το γεγονός ότι μου σχολιάζει η “μέγιστη” Ζωζώ Σαπουντζάκη τα λόγια που της λέω στο Instagram με ξεπερνάει! Τόσο σταρ χωρίς κόμπλεξ, τόσο νέα στην καρδιά και στο μυαλό και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας.

Αν σας δείξω πόσες αναπάντητες ή πόσα μηνύματα έχω στείλει σε τραγουδίστριες ή τραγουδιστές που “έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου” για την καριέρα τους και δεν απαντούν ποτέ, ή βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα γεμάτες/γεμάτοι αγάπη και εκτίμηση και θυμούνται το τηλέφωνό μου, μόνο όταν θέλουν να ζητήσουν τραγούδια ή μια άλλη χάρη. Γι’ αυτό η παλιά γενιά δεν είχε μόνο καλύτερους τραγουδιστές, είχε και καλύτερους ανθρώπους».

View this post on Instagram

A post shared by George Theofanous (@theofanousg)