Γιώργος Θεοφάνους: «Στη γιορτή μου σημειώνω ποιοι με πήραν τηλέφωνο»
Ελλάδα

Γιώργος Θεοφάνους: «Στη γιορτή μου σημειώνω ποιοι με πήραν τηλέφωνο»

Γιώργος Θεοφάνους: «Στη γιορτή μου σημειώνω ποιοι με πήραν τηλέφωνο»

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Και αποκάλυψε ότι στη γιορτή του κάθεται και γράφει λίστα με το ποιοι τον πήραν τηλέφωνο για ευχές!

«Είμαι ψυχαναγκαστικός αντί να χαρώ στη γιορτή μου κάνω μία λίστα ποιοι με πήραν. Δεν κρατάω κακία μετά αν δεν με πάρουν βέβαια. Δεν ξέρω γιατί κάνω τη λίστα. Εγώ θυμάμαι γιορτές και γενέθλια και παίρνω τηλέφωνα».

Η συζήτηση άρχισε από τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, το πώς αποφάσισε να φύγει για την Αμερική και την εναντίωση που του ύψωσε ο πατέρας του.

Άξια αναφοράς και όσα είπε για τη σχέση του με τον πατέρα του που έπασχε από άνοια και πλέον δε βρίσκεται ανάμεσα μας.

«Πήγα στον μπαμπά μου και του είπα θα φύγω για την Αμερική μουσικός και μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση θα πας στη Μόσχα για γιατρός. Δεν μιλήσαμε ποτέ από τότε για 5-6 χρόνια. Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα χωρίς να του πω κάτι».

«Δεν θα ήθελα να μου το κάνει εμένα αυτό κάποιο παιδί μου. Ήμουν σκληρός με τα πράγματα που με έκαναν σκληρό, δεν μπορούσα να είμαι μαλακός» συνέχισε.

«Όταν άρχισα να γράφω λαικά τραγούδια – γιατί στην αρχή έγραφα μόνο ποπ – άρχισε να δίνει σημεία ζωής του τύπου “θα έρθεις να σε δω;”. Δεν πήγαινα εγώ σχεδόν καθόλου. Πήγαινα έβλεπα τις αδερφές μου, πήγαινα στο κοιμητήριο άναβα το καντήλι της μητέρας μου.

Και ο Θεός μου έδωσε κάτι που εύχομαι να μην το δώσει σε άλλους αλλά ο μπαμπάς μου αρρώστησε τα τελευταία χρόνια. Έπαθε άνοια οπότε δεν καταλάβαινε πολύ κόσμο εμένα με καταλάβαινε. Τον είχαμε σε ένα ίδρυμα και πήγαινα μια φορά το μήνα. Και ο δράκος που ήξερα ήταν ένα παιδάκι που του αλλάζαμε τις πάνες. Όχι απλά τον συγχώρεσα αλλά έπρεπε εμένα να συγχωρέσω που του έκανα αυτά τα πράγματα».