Γιώργος Τσαλίκης: “Πώς λες αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν”
Ελλάδα

Γιώργος Τσαλίκης: “Πώς λες αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν”

Γιώργος Τσαλίκης: “Πώς λες αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν”

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το θέμα των ημερών, την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα όπου επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί του.

“Θα μπορούσε να στηθεί ένα δευτερόλεπτο να βγάλουμε μια φωτογραφία. Αυτά όμως είναι τίποτα. Ξέρεις ποια είναι η ουσία που δεν την έχει καταλάβει κανείς; Πώς λες ρε μεγάλε το 2019 αποχωρώ; Ξέρεις τι σημαίνει κοινωνιολογικά το αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δε δουλεύουνε. Κανονικά όταν βγαίνεις το 2019 και λες αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας… Δε λες αποχωρώ όποιος και να ‘σαι.

Κι αν εγώ δεν έκανα ένα βράδυ την προσευχή μου και δεν έλεγα στην επιχειρηματία ότι το μαγαζί θ’ ανοίξει, δε θ’ αφήσουμε τους ανθρώπους στον δρόμο, εκείνο το βράδυ έγραψα και τραγούδι. Όταν δουλεύει κόσμος το πας μέχρι τέλος. Και το τηλέφωνο θα σηκώσεις και τους ψευτοεγωισμούς θα πατήσεις, ακόμα και το ίδιο σου το δίκιο.

Τη σέβομαι την Άντζελα και την αγαπάω τόσο πολύ που ό,τι και να μου έλεγε, ακόμα και να μου λεγε θα τραγουδάς δύο 20λεπτα και θα μου καθαρίζεις το καμαρίνι, θα της έλεγα ναι για να μη μείνει ο κόσμος χωρίς δουλειά. Και άνοιξε το μαγαζί και είναι δυο βδομάδες sold out”.

“Αυτή η ελαφρότητα με έχει ενοχλήσει και θα κρατήσω τα βιντεάκια να τα βλέπω να γελάω. Σε αυτό το σημείο όμως δε θα γελάσω. Όλα τα άλλα είναι αστεία, το ανέκδοτο της εβδομάδας. Εγώ θα βρισκα δουλειά, αυτοί οι 150 τι θα έκαναν; Θα περίμεναν να ξεθυμώσει η Άντζελα για την αφίσα; Να ‘ ναι καλά, να ‘χει την υγειά της. Κλείνω το θέμα εδώ, δεν θέλω άλλη διαφήμιση γιατί το ακούσαμε και αυτό, να μας έχει ο Θεός καλά”.