Γιώργος Τσαλίκης: Πώς περνά τον χρόνο του με την οικογένειά του στην καραντίνα;
Ελλάδα

Γιώργος Τσαλίκης: Πώς περνά τον χρόνο του με την οικογένειά του στην καραντίνα;

Γιώργος Τσαλίκης: Πώς περνά τον χρόνο του με την οικογένειά του στην καραντίνα;

Τι είπε για την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αμερική εξαιτίας του κορονοϊού;

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησαν σήμερα στο Dot τον Γιώργο Τσαλίκη και συνομίλησαν για το πώς βιώνει την κατάσταση που επέφερε ο κορονοϊός.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέχρι πρότινος στην Αμερική στο πλαίσιο της περιοδείας του και αναγκάστηκε να διακόψει τις προγραμματισμένες συναυλίες του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως είπε δεν έκανε το τεστ, όταν γύρισε, καθώς προτεραιότητα έχουν αυτοί που εκδηλώνουν τα συμπτώματα και δεν θέλησε να στερήσει τη θέση κάποιου με ανάγκη.

“Το θεώρησα πολύ περίεργο να πάρω τη θέση κάποιου γιατί ξέρω πως υπάρχει αναμονή”.

Στο σπίτι όλοι “χορεύουν” στον ρυθμό της καραντίνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λείπουν και οι στιγμές διασκέδασης.

Τηρώντας τις αποστάσεις όλη η οικογένεια Τσαλίκη, βρήκε τρόπους για να περνά όμορφα, είτε παίζοντας επιτραπέζια, είτε κάνοντας διάφορες άλλες δραστηριότητες που “ξορκίζουν” τη βαρεμάρα.

Μάλιστα ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως βρήκε τον χρόνο που ήθελε για να οργανώσει την γκαρνταρόμπα του, ανακαλύπτοντας μάλιστα και μικρούς “θησαυρούς” ρουχισμού που είχε θαμμένους χωρίς να το ξέρει.

https://streamable.com/wpb3e

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τη μεγάλη χαρά που αποκομίζει από τη συμμετοχή του στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον ευχαριστεί το γεγονός που του δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρει σε αυτούς που τον αγάπησαν και τον ανέδειξαν.

“Είναι πάρα πολύ ωραίο να προσφέρεις. Μετά από 20 χρόνια που έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη μ΄αρέσει που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω”.

https://streamable.com/8ty1g