Γιώργος Βογιατζής: “Υποδυόμενος τον Ιωσήφ ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία”
Ελλάδα

Γιώργος Βογιατζής: “Υποδυόμενος τον Ιωσήφ ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία”

Γιώργος Βογιατζής: “Υποδυόμενος τον Ιωσήφ ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία”

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”.

Αναφέρθηκε στην καριέρα του ως ηθοποιός στο εξωτερικό, στη συνεργασία του με την Ornella Muti, τη Madonna, τον Mel Gibson, τον Harrison Ford, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο ρόλος του στη σειρά του Τζεφιρέλι

“Υποδυόμενος τον Ιωσήφ στο “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” ίσως ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία” είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως τα λεφτά που πήρε αρχικά δεν τον ικανοποίησαν.

Στη συνέχεια έκανε καριέρα στην Ιταλία παίζοντας με την Ornella Muti. “Με την Ορνέλα Μούτι ήταν δύσκολο να αντισταθώ, αλλά άντεξα. Όπως και με τη “Μαρία” από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ. Στη ζωή μου υπήρξαν πολλοί πειρασμοί, αλλά εγώ όταν είμαι με έναν άνθρωπο δεν κάνω άλλη σχέση” σημείωσε.

“Η Madonna δεν συμπαθούσε τη γυναίκα μου”

Ο ηθοποιός όμως έχει συνεργαστεί και με τη Madonna για την οποία είπε πως δεν συμπαθούσε τη γυναίκα του. “Είναι περίεργο κορίτσι, είχα καλή σχέση μαζί της, τη γυναίκα μου δεν συμπαθούσε. Έκανε συνέχεια γυμναστική κι έχει πιο πολλούς μυς από εμένα”.

Για τον Mel Gibson ανέφερε πως δεν είχε καλή εμπειρία από τη συνεργασία τους. “Εγώ δεν τα πήγα καλά μαζί του. Ακόμα δεν ξέρω γιατί χάλασε η συνεργασία μας. Τσακωθήκαμε. Έλεγε κάθε φορά στα γυρίσματα πως δεν με ξέρει. Ο δικηγόρος του ξαφνικά μου ρώτησε πόσα θέλω για να φύγω”.

Για τον Harrison Ford όμως έχει καλύτερη άποψη. “Είναι πολύ εντάξει και συμπαθής. Καθόλου σταριλίκι όπως ο Mel Gibson. Σε μια σκηνή είχαμε ένα ατύχημα. Ένα μαχαίρι σκίστηκε το μάτι του”.

Όταν ήταν στο εξωτερικό τον φρόντιζε η μητέρα του Leonardo Di Caprio. “Η μητέρα του Di Caprio μού είχε δείξει ένα διαφημιστικό, όταν αυτός ήταν 14 ετών, και τότε της είπα πως έχει ταλέντο”.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή, τους δυο γάμους που έκανε και τη σύζυγο του, Νταϊάνα Σκόριτς.