Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναβάλλει τον γάμο του λόγω κορονοϊού
Ελλάδα

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναβάλλει τον γάμο του λόγω κορονοϊού

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναβάλλει τον γάμο του λόγω κορονοϊού

Τι συνέβη με τις προετοιμασίες για την τελετή;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real και τη Σήλια Αποστόλου, η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως αναβάλλει τον γάμο της με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Η επέλαση του Covid-19 φαίνεται πως έχει επηρεάσει πολυεπίπεδα την καθημερινότητα της όμορφης παρουσιάστριας, η οποία αναφερόμενη στις προετοιμασίες για τον γάμο δήλωσε: «Μπορεί ο κορονοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις.

Δεν θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μαζί με τον αγαπημένο της ψάχνουν για νέο σπίτι ενώ μίλησε για τη ρομαντική πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Σπύρο πριν από περίπου έναν χρόνο: «Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι και ενώ βρισκόμασταν στους φανταστικούς κήπους του Yves Saint Laurent, σε μια λίμνη με νούφαρα μου είπε πως έχει κάτι να μου πει.

Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δεν μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».