GNTM – Spoiler: Ποιες κοπέλες θα αποχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα;
Ελλάδα

GNTM – Spoiler: Ποιες κοπέλες θα αποχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα;

GNTM – Spoiler: Ποιες κοπέλες θα αποχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα;

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του GNTM, η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε στα backstage και μίλησε με τα μοντέλα.

Φυσικά, το θέμα συζήτησης ήταν το ξέσπασμα που έκαναν η Μαρίνα και η Σπυρούλα στο πλατό, αποκαλύπτοντας στους κριτές το bullying που κάνει η Κάτια στην Ελευθερία.

“Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι άτομα παίζουν με λέξεις, οι οποίες μάλλον δεν ξέρουν καν τι σημαίνει”, είπε η Κάτια.

“Η Ελευθερία δεν είναι μωρό. Είναι μια γυναίκα 20 χρονών, καθόλου ευάλωτος άνθρωπος. Ξέρει πολύ καλά τι γίνεται”, συμπλήρωσε.

Η Μαρία είπε τη δική της γνώμη για την Κάτια, αναφέροντας: “Τη γράφω εκεί που δεν βγαίνει ποτέ ο Ήλιος. Και η Σουζάνα φέρεται πάρα πολύ άσχημα”.

“Πραγματικά, θα ήθελα να έχουμε κάμερες στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο”, σχολίασε με νόημα η Μαρίνα, που αποκάλυψε το bullying της Κάτιας στους κριτές.

Τι δήλωσε η Ελευθερία για όλα αυτά;

Παράλληλα, η Μέγκι Ντρίο, μέσω της εκπομπής “Ευτυχείτε”, αποκάλυψε ποιες είναι οι δύο παίκτριες που θα φύγουν την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε, την επόμενη Δευτέρα θα φύγει η Σπυρούλα και την Τρίτη η Μαρίνα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποχωρούν τα κορίτσια που τόλμησαν να μιλήσουν για το bullying της Κάτιας προς την Ελευθερία.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ: