Good Job Nicky: «Έκρυβα 100% από τον πατέρα μου ότι τραγουδούσα»
Ελλάδα

Good Job Nicky: «Έκρυβα 100% από τον πατέρα μου ότι τραγουδούσα»

Good Job Nicky: «Έκρυβα 100% από τον πατέρα μου ότι τραγουδούσα»

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και τςη Σοφίας Αλιμπέρτη αποκαλύπτεται στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη

Τον Good Job Nicky υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στο The 2night Show.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του αλλά δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής .

Παλαιότερα, όπως εξομολογήθηκε, έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να αποτελέσει τη συνέχεια του μπαμπά του, ακολουθώντας ωστόσο, τον δικό του δρόμο.

«Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου ».

Για το ότι είναι ο γιος του σπουδαίου Γιάννη Πάριου και το τι συνεπάγεται αυτό καλλιτεχνικά δήλωσε: «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Φυσικά, ρωτήθηκε και στο πώς προέκυψε το ψευδώνυμο “Good Job Nicky”: «Πριν μου δώσει κάποιος άλλος τα λουλούδια ήθελα να δώσω πρώτος στον εαυτό μου το “μπράβο” γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάνω καλή δουλειά. Με αγαπάω, έτσι» είπε.

https://streamable.com/rqc0vs

Οι γονείς του παρότι και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες άφηναν χώρο στα παιδιά τους ούτως ώστε να ξεδιπλώσουν απρόσκοπτα τον χαρακτήρα τους ακόμη κι όταν ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος στην εφηβεία του.

Για το αν βίωσε άσχημες συμπεριφορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας της οικογένειάς του η απάντησή του ήταν αρνητική.

«Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης ο Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι “ιερό τέρας” της μουσικής και τον θαυμάζω γι΄αυτό» είπε αμέσως μετά για τον πατέρα του.

https://streamable.com/qyo0x2

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να κυνηγήσει καριέρα στο εξωτερικό τόνισε ότι είναι στόχος του αλλά όχι και το να αποτινάξει από πάνω του τις ρίζες του ως Έλληνας.

https://streamable.com/yocegg

Τέλος, έκανε αναφορά και στις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν και στο πώς αυτή η μάχη απεικονίζεται στο τραγούδι του με τίτλο Clouds.

https://streamable.com/gigxds