H αναπάντεχη δήλωση της Μαλέσκου για τον Μουτσινά: «Δεν χρωστάω σε κανέναν»
Ελλάδα

H αναπάντεχη δήλωση της Μαλέσκου για τον Μουτσινά: «Δεν χρωστάω σε κανέναν»

H αναπάντεχη δήλωση της Μαλέσκου για τον Μουτσινά: «Δεν χρωστάω σε κανέναν»

«Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου...»

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν νιώθει ότι «χρωστάει» στον Νίκο Μουτσινά για το γεγονός ότι μέσα από την εκπομπή του τη γνώρισε το ευρύ κοινό.

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έχετε βρεθεί από κοντά; Νιώθεις ότι του «χρωστάς»;

«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει – πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”.

Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».