Happy birthday! Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Οι ευχές της κόρης της
Ελλάδα

Happy birthday! Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Οι ευχές της κόρης της

Happy birthday! Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Οι ευχές της κόρης της

Τα πόσα «έκλεισε»;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις εμβληματικότερες γυναικείες φωνές στο ελληνικό πεντάγραμμο και μέσα από την της πορεία έχει χαρίσει τραγούδια – σταθμούς στο λαϊκό τραγούδι.

Με το ταλέντο και τη χαρακτηριστική της χροιά «βασιλεύει» μέχρι σήμερα στις πίστες με συνεργασίες στο ενεργητικό της που πολλοί θα ζήλευαν.

Σήμερα, η όμορφη Νατάσα «κλείνει» τα 50 της χρόνια και οι ευχές την κατέκλυσαν από νωρίς. Ξεχωρίζει φυσικά το instastory της κόρης της, Χριστιάνας, στο οποίο εύχεται στην αγαπημένη της μητέρα τα χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο.

«Χρόνια πολλά στη Νο.1 βασίλισσά μου», έγραψε στη throwback φωτογραφία που ανέβασε από όταν εκείνη ήταν ακόμα ένα μικρό κοριτσάκι που χανόταν στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποδείξει πως ο χρόνος είναι φίλος για εκείνη και όχι φόβος. Στο παρελθόν δεν δίστασε να αποκαλύψει και δημόσια την ακριβή της ηλικία αφού θεωρεί ανοησία το έχει κανείς ταμπού με τέτοιου είδους θέματα.

Σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι μόνο οι ανόητοι έχουν ταμπού με το χρόνο. Είμαι γεννημένη το 1970 και όταν έχω δύο κόρες, μία στα 22 και μία στα 16, θα ήμουν το λιγότερο θλιβερή, όχι αν έκρυβα χρόνια, γιατί δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πεις, αλλά αν έλεγα κάτι άλλο. Αυτό είναι το θλιβερό».