Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το δικό της  #Μetoo: «Στα 47 μου είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου»
Ελλάδα

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το δικό της #Μetoo: «Στα 47 μου είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το δικό της  #Μetoo: «Στα 47 μου είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου»

Μιλά για πρώτη φορά για το #metoo

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε μια σπάνια συνέντευξή της, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Οι γιοι μου δεν μου επιτρέπουν να μιλάω και πολύ. Είναι στην εφηβεία. Σαν γονιός πρέπει να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς και να μη χάνεις την ψυχραιμία. Τη χάνω, προσπαθώ όχι συχνά αλλά τη χάνω. Στο σπίτι ο αυστηρός είμαι εγώ. Ο Φάνης είναι ο κλασικός μπαμπάς, ο πιο ευχάριστος» είπε.

Μίλησε με πολύ χιούμορ και αγάπη για την Τανσού το ένα από τα τρία σκυλιά της, το πιο ηλικιωμένο. «Θα μας πεθάνει όλους στο τέλος. Έχω φίλους που μιλάνε και μου λένε “ζει ακόμα η Τανσού;”».

«Με τον Φάνη είμαστε ακόμα συμβατοί αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές. Η μεγαλύτερη είναι ο εσωτερικός ρυθμός μας. Εγώ είμαι πιο γρήγορη, εκείνος πιο αργός, Θεσσαλονικιός, να τα λέμε και αυτά! Ο Φάνης όταν λέει σε 5 λεπτά μπορεί να εννοεί σε μία ώρα. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Μας χωρίζουν κάθε τρεις και τόσο. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Μήπως ξέρεις γιατί; Την πρώτη φορά που γράφτηκε στεναχωρήθηκα γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο άνθρωποι δικοί μας αλλά και τα παιδιά ήταν μικρά και έπρεπε να τους εξηγήσουμε.

Στο παρελθόν όταν ξεκίνησα με τους “Ψίθυρους καρδιάς” μου χρεώνανε σχέσεις. Μέχρι και τον Απόστολο (Γκλέτσο)».

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της στη σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις» όπου και έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. «Ήταν αστείο ότι στην αρχή έπρεπε να κάνω την έγκυο και φορούσα ψεύτικη κοιλιά και μετά όταν έμεινα έγκυος έπρεπε να κρύβω την κοιλιά».

Για την καταγγελία που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση είπε:

«Όταν υπάρχει οικογένεια οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις και τη γνώμη τους, αυτό μόνο μπορώ να σου πως. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Ο χρόνος στην τηλεόραση μετριέται με το τώρα. Υπάρχει και το μετά. Θα μιλήσω όταν είναι ο σωστός χρόνος. Τώρα δεν είναι σίγουρα. Στη ζωή μου αυτό που έγινε είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω.

Στα 47 μου, το #Μetoo είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Η απώλεια της μητέρας μου είναι πάνω από όλα αλλά δεν τη βάζω σαν τραύμα. Το τραύμα είναι άλλο πράγμα. Θεωρώ ότι το τραύμα επουλώνεται».

https://streamable.com/irz6ni