Η Anna Wintour μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Ζούλια
Ελλάδα

Η Anna Wintour μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Ζούλια

Η Anna Wintour μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Ζούλια

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έχει εργαστεί στο παρελθόν σε περιοδικά μόδας ως fashion editor και έχει απαθανατίσει τη Global Content Advisor της Vogue, Anna Wintour σε σπάνιες πόζες, τις οποίες μοιράστηκε δημοσίως.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού ων 100 χρόνων της Καθημερινής, με θέμα «Ενσωμάτωση, Ενδυνάμωση των Γυναικών και Βιωσιμότητα στη μόδα», οι δυο τους είχαν μία συνάντηση.

Ο Βασίλης Ζούλιας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έδειξε στην Anna Wintour φωτογραφικό υλικό δικό της από παλαιότερες συναντήσεις τους.

“Πρέπει να είμαι από λίγους που πραγματικά έχουν ένα χαμόγελο χωρίς γυαλιά Polaroid της Iconic”, έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του.

“Κοιτάζοντας τα Polaroids από τις μέρες μου ως εκδότης μόδας …. όταν την πυροβολούσα χωρίς τα γυαλιά της…” τόνισε ακόμα.

Δείτε το υλικό:

https://www.instagram.com/p/B5ZsCgil2Zj/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3Re4su_2aRZABGaxyeKhTZfg8NU8Mv6E3DyT-nwhDwZyHNyoLbjdJj3Go

https://www.instagram.com/p/B5YIzxhFJhJ/