Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τον γιο της, Μάξιμο
Ελλάδα

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τον γιο της, Μάξιμο

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τον γιο της, Μάξιμο

Στο εξώφυλλο του περιοδικού People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός μιλά για το γάμο της, τον ερχομό του γιου της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media. Η πρωταγωνίστρια του “Έλα Στη Θέση Μου” μιλά επίσης για την επιστροφή της στη δουλειά μετά τη γέννηση του παιδιού της, αλλά και την ανάγκη της να βρίσκει χρόνο ανάμεσα στα γυρίσματα για τον γιο της, Μάξιμο.

Ο φυσιολογικός τοκετός

Τον περασμένο Μάρτιο, η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το Μάξιμο. “Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης” θυμάται σήμερα η ηθοποιός που ωστόσο αναφέρει: “Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται”.

Μπορεί να διαθέτει έναν από τους πιο δραστήριους λογαριασμούς στο instagram, ωστόσο όπως λέει δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή σε αυτό. Ειδικά, όσα έχουν να κάνουν με τον γιο της και τη μητρότητα. “Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου” λέει και σχολιάζει: “Δεν διαφέρω σε τίποτα από τη μέση Ελληνίδα μητέρα που περνάει δύσκολες στιγμές και χρειάζεται αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη από τους δικούς της ανθρώπους”.

Οι νονές του Μάξιμου

Όσο για τη βάφτιση του Μάξιμου; Μπορεί να μην μάθαμε ημερομηνία, η ηθοποιός όμως αποκάλυψε τις νονές του. “Το μόνο που μπορώ να σου πω για τη βάφτιση είναι ότι θα γίνει μέσα στο 2019. Οι νονές του θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου” είπε.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο εξώφυλλο του περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί

Η Αθηνά Οικονομάκου στο εξώφυλλο του περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί