Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εξομολογείται: «Φοβάμαι για τη ζωή μου…»
Ελλάδα

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εξομολογείται: «Φοβάμαι για τη ζωή μου…»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εξομολογείται: «Φοβάμαι για τη ζωή μου…»

Κλεισμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της παραμένει η γνωστή ηθοποιός

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα εξέφρασε τον φόβο της για όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού Covid-19.

H γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Φοβάμαι κι εγώ για τη ζωή μου. Είμαι κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο λόγω της επιδημίας» και συνέχισε αναφέροντας: «Πρώτη φορά βιώνω ένα τέτοιο φαινόμενο. Είναι σαν να τα έχεις όλα, αλλά να μην έχεις τίποτε.

Θα έλεγα πως είναι μια δοκιμασία από τον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά σ’ Εκείνον, αλλά και σε πράγματα που έχουμε ξεχάσει. Κυρίως φοβάμαι για τους νέους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι».

Τέλος επισήμανε: «Δεν σου κρύβω ότι εδώ, στο δωμάτιο όπου είμαι κλεισμένη, δεν σταματάω να προσεύχομαι για όλο τον κόσμο. Μπορεί να φοβάμαι, γιατί έχω περασμένη ηλικία πλέον, όμως νοιάζομαι για όλους τους συνανθρώπους μου. Διότι πολλοί από αυτούς με αγάπησαν και νοιάζονται για μένα. Είμαι βέβαιη ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα και θα βρεθούμε σύντομα και πάλι στις εκκλησιές μας, να προσευχηθούμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγειά του και να παραμείνει ενωμένος και δυνατός».