«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου»
Ελλάδα

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου»

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου»

Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία τους πρώην συνεργάτιδά της;

Βρέθηκε για αρκετές τηλεοπτικές σεζόν στην κουζίνα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ενώ με τα χρόνια ανέπτυξε μια στενή σχέση μαζί της. Άλλωστε η ωραία Ελένη είχε πάντα αδυναμία στη συγκεκριμένη στήλη της εκπομπής και στους μάγειρες που περνούσαν από κοντά της.

Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την απόφασή της να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.

«Για την Ελένη το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου και το ξεκίνημα μου στην τηλεοπτική μου καριέρα. Χωρίσαμε, όπως συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ξαναβρεθήκαμε πιο ενωμένες από ποτέ. Ήταν πάντα εκεί για να μου δώσει τις συμβουλές της και εγώ πάντα την άκουγα πάρα πολύ προσεκτικά.

Πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας από τους λίγους που γνωρίζουν πάρα πολύ το τηλεοπτικό πεδίο και είναι η μία και μοναδική σταρ της τηλεόρασης. Για να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση η Ελένη, σημαίνει ότι το είχε πραγματικά ανάγκη. Έπειτα από 30 χρόνια απόλυτης επιτυχίας, έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που της λέει η ψυχή της. Θέλω να χαρεί, να απολαύσει, να φορτίσει μπαταρίες και να δούμε σύντομα το φωτεινό της χαμόγελο, που είναι και αληθινό, στην τηλεόραση.

Περιμένουμε, όταν θα είναι έτοιμη, να ακούσουμε ποιοι θα είναι το επόμενο βήμα της», δήλωσε.