Η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογείται: «Είχα τέσσερις αποβολές πριν γεννήσω τον γιο μου»
Ελλάδα

Η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογείται: «Είχα τέσσερις αποβολές πριν γεννήσω τον γιο μου»

Η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογείται: «Είχα τέσσερις αποβολές πριν γεννήσω τον γιο μου»

Η κατάθλιψη, οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες και ο αγώνας για να γίνει μητέρα

Είναι ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί πολύ, αλλά δεν το βάζει κάτω. Η Πέννυ Μπαλτατζή που μας έχει χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις με τον Αντώνη Λουδάρο στο J2US άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον αδελφό και τη μητέρα της που δεν είναι πια στη ζωή, αλλά και τις τέσσερις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος της, Κάρολος.

«Θα ήθελα να φτιάξω ένα ζεστό κακάο, να ακούσουμε δίσκους και να καθίσουμε αγκαλιά στον καναπέ. Μου λείπουν πολύ και η μητέρα μου και ο αδελφός μου», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή και αποκάλυψε: «Βεβαίως και η κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ γιατί κυοφόρησα τέσσερα μωράκια και ο Κάρολος ήταν το πέμπτο.

Το πρώτο ήταν 6,5 μηνών, γέννα κανονική και το “αποχαιρέτησα” το παιδάκι. Πολύ συνειδητά είπα ότι δεν θέλω να φέρω ένα άρρωστο παιδάκι στον κόσμο, ένα παιδάκι που έχε υποξία, που δεν έχει οξυγονωθεί επαρκώς ο εγκέφαλός του, λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα, και ήταν και πολύ μικρό, δεν θα σωζόταν το παιδάκι.

Το δεύτερο ήταν ένα εξωμήτριο, το οποίο εντάξει, συμβαίνει. Συναισθηματικά μου στοίχισε πάρα πολύ, έγινα κουρέλι, δεν έβλεπα φως μπροστά μου για κανέναν λόγο. Από λάθος μου άκουσα και ακολούθησα μια συμβουλή ότι πρέπει να κάνω εξωσωματική. Έκανα εξωσωματική και έμεινα έγκυος σε δίδυμα, τα οποία τα έχασα και τα δύο με διαφορά μίας εβδομάδας.

Ωστόσο, μιλώντας για τον γιο της, είπε: «Το Κάρολος μας άρεσε ως όνομα και δείχνει μια γενναιότητα. Πέρασε τέσσερα παιδιά για να έρθει στη ζωή».

https://streamable.com/bvv9ni