Η Ρούλα Κορομηλά είναι καλά και χωρίς τηλεόραση
Ελλάδα

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καλά και χωρίς τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καλά και χωρίς τηλεόραση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Συλλέκτης» βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια θέλησε να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της φίλο, Αργύρη Αγγέλου, που πρωταγωνιστεί μαζί με την Ιωάννα Πηλιχού στο ψυχολογικό  θρίλερ, που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδήμητρίου στην Χαλκίδα.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” για την τηλεόραση, τα σχέδιά της και τους συναδέλφους της. Όπως είπε θεωρεί μεγάλο πλεονέκτημα να μπορεί κανείς να κάνει παύσεις. Nα απέχει δηλαδή, για ένα διάστημα, από τα τηλεοπτικά πράγματα. «Δεν είμαι εθισμένη, δεν έχω κανένα θρόνο. Δεν υπάρχει βασιλεία στην Ελλάδα» σχολίασε χαρακτηριστικά. «Ξέρετε τι σημαίνει να ξυπνάς κάθε πρωί και να κοιτάς τα νούμερα;» σχολίασε για τα χρόνια που βρισκόταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η εθνική μας παρουσιάστρια, όπως τη χαρακτήριζαν πριν από δυο δεκαετίες, φαίνεται πως απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης και θα επέστρεφε σε αυτή, μόνο αν υπήρχε λόγος σοβαρός. «30 χρόνια σχεδόν υπηρετώ την τηλεόραση. Θέλω να κάνω πράγματα για μένα και όταν προκύψει κάτι που θα είναι καλό και θα εξυπηρετεί τον κόσμο και θα τον ενδιαφέρει, θα το σκεφτώ». Κάπως έτσι  θα έβλεπε ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και στο άδοξο φινάλε του MEGA. Όπως είπε, εκείνη, όπως και πολλοί τηλεθεατές, δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει κλείσει το μεγάλο κανάλι. Όσο για τα τεκταινόμενα αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση; Η παρουσιάστρια προτίμησε να κρατήσει την άποψή της, για τον εαυτό της. «Δεν θα σας πω τι γίνεται τώρα στην τηλεόραση, δεν θα κρίνω τη δουλειά των συναδέλφων μου» είπε.

Δείτε τις δηλώσεις της: