Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χαράς Βέρρα για την εγγονή της: «Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί»
Ελλάδα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χαράς Βέρρα για την εγγονή της: «Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χαράς Βέρρα για την εγγονή της: «Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί»

Όσα είπε στο «Λοιπόν» για το πρόβλημα της 8χρονης Χαρούλας

Η Χαρά Βέρρα είναι σίγουρα το πρόσωπο που ξεχώρισε στο Just the 2of Us ως η γυναίκα με τις απίστευτες φωνητικές και σκηνικές ικανότητες.

Αυτό άλλωστε ίσως την έφερε και στον τελικό του Σαββάτου στο σόου του Open.

Η ίδια μίλησε στο «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για την εγγονή της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τη συμμετοχή της στο J2US αλλά και αυτό που την ενοχλεί να γράφεται.

-Μάθαμε πολλές πληροφορίες για σένα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το σόου σ’ έφερε αντιμέτωπη με πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά σου, με ιστορίες της ζωής σου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είπα ότι είμαι η νονά του Γιαννάκη, που είναι ο γιος του άντρα μου, ότι έχω δύο κόρες… Γι’ αυτόν το λόγο απέφευγα να πάω στο σόου. Απέφευγα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή…

-Το έκανες, όμως… Γιατί;

Ναι, το έκανα, μ’ έπιασε η ευαισθησία μου, είπα για τον Γιαννάκη μου, γιατί τον λατρεύω, είπα για την εγγονή μου, που είναι παιδί μου…

-Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

-Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

«Μ’ ενοχλούν οι τίτλοι που βάζουν»

-Σου είναι εύκολο ν’ απαντάς σε τέτοια ερωτήματα;

Είναι δύσκολο, δεν μου αρέσει. Τόσα χρόνια, μη νομίζεις ότι δε με ενόχλησαν κανάλια, αλλά όταν θα πας, αναγκαστικά, κάτι πρέπει να πεις, γι’ αυτό όλα αυτά τα χρόνια το απέφευγα.

-Τώρα που τα είπες, ήρθε η… κάθαρση;

Ήρθε, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω. Το θέμα του Σπύρου με το παιδί δεν θέλω να το συνεχίσω, για τα παιδιά μου δεν με νοιάζει, για την εγγονή μου επίσης, δεν είναι κάτι που το κρύβω, ίσα ίσα καμαρώνω. Το θέμα του Γιαννάκη δεν θέλω να το αγγίξω πάλι, μέχρι εκεί.

-Έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα του Γιάννη;

Τον Γιάννη τον έχω σαν παιδί μου. Δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αλλά θα το κάνουμε, τα κανάλια και οι συνεντεύξεις πιάνονται από το «Η Χαρά παντρεύεται τον κουμπάρο της», κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Με τον Σπύρο δεν είμαστε συγγενείς εξ αίματος, αν μπορέσουν, ας το κάνουν κι άλλοι, εγώ το έκανα, γιατί είχα τα κότσια. Μ’ ενοχλούν οι τίτλοι που βάζουν. Ακύρωσα το γάμο φέτος λόγω κορονοϊού, θα τον πάμε το 2021. Με τον Σπύρο γνωριστήκαμε στη δουλειά, τον είχα μαέστρο στην ορχήστρα μου, ήταν ο πληκτράς μου. Κεραυνοβοληθήκαμε, αφού είχαμε χωρίσει -κι εκείνος κι εγώ- δεν χάλασε γάμος για να είμαστε μαζί. Αρχικά είχαμε οικογενειακή φιλία, έτσι βάφτισα και το παιδί.

Το J2US και οι προτάσεις για δουλειά

-Με το Just the 2 of Us αποτέλεσες την έκπληξη.

Τον πανικό τον έκανα με τον Τρύφωνα (Σαμαρά), σ’ αυτόν πιστεύω ότι οφείλεται. Ευχαριστώ τον Νίκο Κοκλώνη που μου έκανε την πρόταση. Ήταν ένα ρίσκο για μένα, στην αρχή δεν ήθελα να πάω, γιατί είμαι ντροπαλή, με φοβίζει η τηλεόραση, δεν τα πάω καλά με την κάμερα. Ο Σπύρος, ο άντρας μου, μου είπε να το σκεφτώ καλά, γιατί είναι καλή πρόταση.

-Μετά την εμφάνισή σου στο σόου, αλλάζει η κατηγορία των μαγαζιών που σου προτείνουν συνεργασία;

Αλλάζει, ναι. Έχουμε κάνει συζητήσεις κι έχω καλές προτάσεις.