Η Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε 40 και το γιόρτασε
Ελλάδα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε 40 και το γιόρτασε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε 40 και το γιόρτασε

Με ένα καλοκαιρινό πάρτι και κοντινούς της ανθρώπους επέλεξε να περάσει την ημέρα αυτή

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως αναφέρει η ίδια, δεν ήταν ποτέ fan των πάρτι γενεθλίων. Αυτό άλλαξε μετά το lockdown που της θύμισε ότι κανείς πρέπει να εκτιμάει αυτά που έχει στη ζωή του και πως καμιά φορά δεν είναι κακό να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί.

https://www.instagram.com/p/CD9TwsdFr0b/?utm_source=ig_web_copy_link

Έτσι αποφάσισε μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της να κάνει τελικά πάρτι στην Πάρο όπου βρίσκεται με την παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

Με ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε μέσα από φωτογραφίες στιγμές του πάρτι και έγραψε μεταξύ άλλων:

“Επιτέλους, ύστερα από τόσα πολλά χρόνια έκανα πάρτι γενεθλίων και μάλιστα κατά τη διάρκεια του lockdown, με αυστηρά μέτρα. Οπότε ήταν ένα μικρό πάρτι με την οικογένεια αλλά πήρα αυτό που ζήτησα: μια πινιάτα! Κάτι που ποτέ δεν είχα, αλλά που κρυφά πάντα ήθελα”.

Μοιράστηκε μάλιστα τι της έμαθε η καραντίνα: “Πάντα ντρεπόμουν πολύ να διοργανώσω ένα πάρτι γενεθλίων, η προσοχή πάνω μου με στρεσάρει και αποφεύγω ό,τι έχει σχέση με τα γενέθλιά μου. Το lockdown μου επέτρεψε να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν να αγκαλιάσω το παιδί που έχω μέσα μου και να αφεθώ ελεύθερη”.

Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν κοντά της στην ξεχωριστή αυτή μέρα και επιφυλάχθηκε ότι θα δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες από το ελληνικό καλοκαίρι αφού πρώτα χορέψει σαν να μην τη βλέπουν!

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν και αυτή που ο σύζυγός της, Νικόλαος, της προσφέρει μια δέσμη μπαλόνια στην παραλία την ώρα που κάνει ηλιοθεραπεία αλλά και αυτή της μητέρας της που ήταν στο πάρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις