Η Τζίνα Αλιμόνου ξεσπά: “Ξεκινάει νέα επίθεση ηθικής εξόντωσης του προσώπου μου”
Ελλάδα

Η Τζίνα Αλιμόνου ξεσπά: “Ξεκινάει νέα επίθεση ηθικής εξόντωσης του προσώπου μου”

Η Τζίνα Αλιμόνου ξεσπά: “Ξεκινάει νέα επίθεση ηθικής εξόντωσης του προσώπου μου”

Πριν από μερικές ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες καταθέσεις από την τελευταία δίκη της υπόθεσης διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Το πρωί της Δευτεράς η ηθοποιός έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε για το θέμα και τα σχόλια που έγιναν μετά τη δημοσίευσή του στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Τζίνα Αλιμόνου έκανε λόγο για “επίθεση ηθικής εξόντωσης κατά του προσώπου” της, τονίζοντας ότι η υπόθεση παρουσιάστηκε μονομερώς από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι δηλώσεις της στην Έλενα Πολυκάρπου:

“Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω και πάλι ότι ξεκινάει μία νέα επίθεση ηθικής εξόντωσης του προσώπου μου ως γυναίκα και ως μητέρα.

Η επίθεση αυτή βεβαίως συμπίπτει με κρίσιμες δίκες, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.

Μεθοδεύτηκε έτσι, μια αποσπασματική, μονομερής και παραπλανητική παρουσίαση των πραγμάτων, που αφήνει, ειρωνικά και περιφρονητικά αισθήματα για το πρόσωπό μου.

Είναι ένας δημοσιογραφικό κιτρινισμός που προσβάλει, περισσότερο από εμένα τα ίδια τα παιδιά μου.

Θα ήθελα δε, να παρακαλέσω τον κάθε άγνωστό μου θεατή ή αναγνώστη αυτών των “επιλεκτικών” παρουσιάσεων, να γνωρίζει ότι πίσω από αυτή την αντιδικία υπάρχουν μεγέθη ασύγκριτα ασύλληπτα για τη μέση ελληνική οικογένεια και η δικαστική απόφαση, περί διατροφής των τέκνων Βαρδινογιάννη, λαμβάνει υπόψη της την αναλογία σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο”.