Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογείται: “Πόσες απώλειες πια; Αιμορραγώ, κάθε μέρα κλαίω”
Ελλάδα

Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογείται: “Πόσες απώλειες πια; Αιμορραγώ, κάθε μέρα κλαίω”

Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογείται: “Πόσες απώλειες πια; Αιμορραγώ, κάθε μέρα κλαίω”

Όσα είπε στο "Λοιπόν" για τους αγαπημένους τηςανθρώπους που έχασε το τελευταίο διάστημα

Για το δύσκολο τελευταίο διάστημα που περνά μίλησε στο “Λοιπόν” η Βάνα Μπάρμπα.

“Είχα την απώλεια ενός αγαπημένου μου προσώπου, της αδελφής μου. Αυτό με επηρέασε πάρα πολύ, κάνοντάς με να μην μπορώ να σηκώσω κεφάλι και να είμαι σε μια κατάσταση πλήρους παραίτησης από όλα” είπε.

“Όταν χάνεις ένα οικείο πρόσωπο, είτε φίλο είτε άτομο από την οικογένεια είναι δύσκολο να ξανασηκωθείς, αλλάζει όλη η ζωή σου. Και δυστυχώς εγώ τα άτομα που αγάπησα πάρα πολύ τα έχω χάσει. Ο νονός της κόρης μου, ο Πέτρος Μαρίνος, που ήμασταν 30 χρόνια μαζί, έχει “φύγει” και μαζί με εκείνον και κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι, που τους ένιωθα σαν αδέλφια: Η Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξης Μάρδας, ο Γιάννης Λαρισινός, μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα έχασα και την καλύτερή μου φίλη, τη Μαρία. Φυσικά το τελειωτικό χτύπημα είναι αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, με τον χαμό της αδελφής μου.

“Πόσες απώλειες πια; Αιμορραγώ, κάθε μέρα κλαίω, έρχονται στιγμές που δεν ξέρω σε ποιον να πω καλημέρα εκεί πάνω. Όταν λοιπόν έχουν φύγει από τη ζωή δικοί σου άνθρωποι, καλείσαι να ανακατέψεις την τράπουλα και να ξαναβρείς ανθρώπους, δεν έχεις όμως το ίδιο κουράγιο”, λέει.

Όπως δήλωσε, βοηθητικό ρόλο στο να ξανασηκωθεί έπαιξε η κόρη της.

“Το μόνο καλό μέσα στο δικό μου πέσιμο είναι ότι πέρασα πολύ χρόνο με τη μικρή μου, γιατί πριν γίνουν όλα αυτά δεν της έδινα τον απαραίτητο χρόνο. Αν δεν υπήρχε η μικρή μου, σίγουρα δεν θα ήμουν σε αυτή την κατάσταση τώρα”.