Ίαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: Νέα πλάνα που τους «καίνε» και μαρτυρούν πως είναι μαζί
Ελλάδα

Ίαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: Νέα πλάνα που τους «καίνε» και μαρτυρούν πως είναι μαζί

Ίαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: Νέα πλάνα που τους «καίνε» και μαρτυρούν πως είναι μαζί

Το βίντεο που εξασφάλισε το «Πρωινό»

Αποκλειστικά πλάνα που ενισχύουν τις φήμες ότι ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη είναι ζευγάρι εξασφάλισε «Το Πρωινό».

Η κάμερα της εκπομπής εισέβαλε στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar και «τσάκωσε» τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια να κάθονται δίπλα – δίπλα και να συνομιλούν με τον Ίαν να κάνει νόημα ευγενικά στη δημοσιογράφο να προχωρήσει παραπέρα.

https://streamable.com/08e2nt

Το περιοδικό ΟΚ! είχε κάνει εκτεταμένο ρεπορτάζ και επιβεβαίωσε τις φήμες πως οι δυο τους είναι πολύ καλά και ζουν τον έρωτά τους μαζί.

Η Μαίρη, έχοντας βγει πριν από μερικούς μήνες από μια σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, βρήκε συντροφιά στον Ίαν, με την παρουσιάστρια να «προδίδει» η ίδια τη σχέση τους, όταν σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο έκανε ένα home tour στους ακολούθους της στο νέο της σπίτι, δεν μόνταρε το πλάνο στο οποίο μια δεύτερη γάτα εμφανίζεται να κυκλοφορεί σε αυτό.

Η Μαίρη έχει έναν γάτο τον Τίμο, από το 2014, ωστόσο η τρίχρωμη γάτα που περνάει από το πλάνο της φαίνεται ότι είναι του Ίαν Στρατή, με τη σύνδεση να μην αργεί να αποκαλυφθεί.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν και τα μηνύματα που δεχόταν η Mairiboo ήταν αμέτρητα, με την ίδια να απαντά μέσα από το κανάλι της ότι: «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δεν θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;»,

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίζεται αρκετά χρόνια, καθώς στο παρελθόν, το 2017 και το 2019 συνεργάστηκαν στο musical Hair και στη μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», αντίστοιχα.