Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός ο τύπος άνδρα την εξιτάρει – «Να είναι γλυκούλης και να με ταλαιπωρεί μία στο τόσο»
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός ο τύπος άνδρα την εξιτάρει – «Να είναι γλυκούλης και να με ταλαιπωρεί μία στο τόσο»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός ο τύπος άνδρα την εξιτάρει – «Να είναι γλυκούλης και να με ταλαιπωρεί μία στο τόσο»

Η παρουσιάστρια του Style Me Up μίλησε για για τις σχέσεις της με τον Snik, την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά ενώ αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη φοβία της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μπορεί να χώρισαν αλλά ακόμα τους δένουν αρκετά μαζί.

Όπως η σκυλίτσα τους η Μπέλα γι΄αυτό και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια επισκέπτεται συχνά τον πρώην σύντροφό της στο σπίτι του για ν ατη βλε΄πει, όπως εξομολογήθηκε στον youtuber Fipster στο κανάλι του.

«Έχω την Μπέλα, την έχει, όμως, ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω, γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δεν θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» είπε η ίδια.

Οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές αν και όπως είπε δεν είναι κολλητοί φίλοι.

«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δεν ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δεν θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του».

Όσο για το ποιο στιλ άνδρα της αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε έτοιμη την απάντηση.

«Μου αρέσουν οι μελαχρινοί. Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, να μην βαριέμαι. Ψευτοταλαιπωρία και μία στο τόσο».

Αποκάλυψε ακόμη και μία από τις μεγαλύτερες φοβίες της και αυτή είναι μην αποικήσει κάποιο έντομο μέσα στο αυτί της!

«Όταν κοιμάμαι το βράδυ φοβάμαι το αυτί που δεν πρέπει να το καλύπτω με κάτι μην τυχόν μπουν στο αυτί μου ζωύφια, αράχνες και κάνουν τη φωλιά τους εκεί» τόνισε.

Τέλος, η συζήτηση πήγε φυσικά και στη Βίκυ Καγιά:

«Μιλήσαμε ναι. Δεν χάσαμε κάτι για να βρούμε. Είδα τις δηλώσεις της στο “Πρωινό” που είπε ότι έχω το κινητό της και την πήρα τηλέφωνο και ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή. Είχα προσπαθήσει και τότε αλλά δεν είχε δει τις κλήσεις μου. Λύθηκε η παρεξήγηση».