Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Η σχέση ζωής, η σεξουαλική παρενόχληση και ο Snik
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Η σχέση ζωής, η σεξουαλική παρενόχληση και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Η σχέση ζωής, η σεξουαλική παρενόχληση και ο Snik

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη

Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου απέχει πολύ από μια τυπική σχέση μοντέλου και μάντατζερ. Οι δυο τους είναι σαν μητέρα με κόρη με το μοντέλο και παρουσιάστρια να αποκαλεί την Έλενα mother και την Έλενα να το απολαμβάνει.

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής τους, μιλούν στον Νίκο Γεωργιάδη για την περίοδο που η Ηλιάνα ήταν στο εξωτερικό, τα επαγγελματικά, τον Snik αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα πιστεύει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο κανείς άλλος στη ζωή της. «Δεν θα με πιστέψει ποτέ άλλος τόσο πολύ. Μη με ρωτήσεις γιατί, δεν το κατάλαβα ποτέ», είπε το μοντέλο και η Έλενα πρόσθεσε: «Και δεν έχω σταματήσει ποτέ. Μου βγαίνει φυσικά».

Οι δυο τους έχουν περάσει δύσκολες περιόδους στη ζωή τους. Για την Ηλιάνα ήταν δύσκολα όταν έπρεπε να φύγει. «Ταλαιπωρήθηκα, το έκρυψα. Εκείνη όμως πάντα το ήξερε και ήταν εκεί. Γι’ αυτό ήταν κάθε μέρα στα τηλέφωνα μαζί μου. Καταλάβαινε από τον τρόπο που της μιλούσα κάθε φορά πως ήθελα να γυρίσω και φρόντιζε για αυτό».

Δεν θα ήταν ποτέ ευτυχισμένη στην Αμερική. «Ποτέ δεν ήμουν. Ποτέ δεν εκτίμησα τη δουλειά που έκανα. Δεν το έβλεπα σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Ένιωθα πάντα ότι ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Ήταν λάθος μου γιατί δεν το έζησα».

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ο άνθρωπος που την παρότρυνε να μείνει στο εξωτερικό. «Με μεγάλο επαγγελματικό κόστος», λέει στο OK! και συνεχίζει: «Γιατί όταν τα μοντέλα σου μένουν έξω, εσύ δεν βγάζεις χρήματα, παρά μόνο ένα πενιχρό ποσοστό. Πίστευα ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει γιατί τα έσοδα εκεί είναι πολύ μεγαλύτερα. Και οι δυο μας προερχόμαστε από οικογένειες μεσαίες οικονομικά, οπότε πάντα πίστευα ότι αν δεν έχεις το δικό σου πορτοφόλι από μικρή, δεν θα μπορείς και να ορίσεις τη ζωή σου».

Οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ

Πέρσι την άνοιξη το όνομα της Ηλιάνας ακουγόταν πολύ στον ΣΚΑΪ. Τι συνέβη τελικά;

«Δεν ξέρω τι μπορεί να έλεγαν γιατί εγώ μέχρι τον Μάιο που τελείωσε το συμβόλαιο με το Star δεν είχα μιλήσει με κανέναν. Συζητήσεις έγιναν με πολλούς, για διαφορετικά πρότζεκτ. Και ήταν πολύ τιμητικό για μια κοπέλα που είχε εμφανιστεί για δύο σεζόν κριτής σε ένα σόου», είπε η Ηλιάνα για να απαντήσει εν συνεχεία η Έλενα:

«Είχα κάνει αρκετά ραντεβού με τον ΣΚΑΪ. Εκείνη πάντα έρχεται στο τέλος, δεν είναι δική της δουλειά αυτή. Για ποιο λόγο να κάνει ραντεβού με ανθρώπους που θα τους έχω πει εγώ «όχι», είναι λίγο αμήχανο. Η Ηλιάνα πρέπει πρώτα να θέλει αρχικά αυτό που της προτείνω και μετά να το φέρει εις πέρας».

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν αποφασίζει για την Ηλιάνα. «Μετά θα έχει ένας άνθρωπος επάνω του το βάρος μιας επιλογής που μπορεί να μη σου αρέσει και να μην μπορείς να το κάνεις», τονίζει το μοντέλο και παρουσιάστρια. «Σε μια σχέση για να είναι ειλικρινής και ζωντανή δεν μπορεί να αποφασίζει ο ένας», δηλώνει η Έλενα.

Η σεξουαλική παρενόχληση και η στήριξη

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ζούμε με καθυστέρηση το δικό μας #metoo. Και στον χώρο σας ακούγονται κατά καιρούς διάφορα, είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Καιρός όμως να γίνει κι αυτό. Στον δικό μας χώρο νομίζω ότι είναι πιο επικίνδυνο για τα αγόρια. Εγώ δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία», είπε από μέρους της η Ηλιάνα.

«Εμένα μου έχει συμβεί όταν ήμουν πιο μικρή, σε διάφορους χώρους. Το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Ήταν κάποιοι άνθρωποι πολύ επίμονοι, που με έφεραν σε αμηχανία. Ήμουν τυχερή γιατί δεν συνεχίστηκε. Είμαι υπέρ αυτού που γίνεται τώρα. Κάθε γυναίκα ή άντρας που το έχει αντιμετωπίσει πρέπει να μιλήσει γιατί αφήνει μεγάλα κενά στην ψυχή του», δήλωσε η Έλενα και συνέχισε: «Ο άνθρωπός μου με στήριξε. Πιο πολύ από όλους. Όπως κάνει κάθε μέρα όσα χρόνια είμαστε μαζί. Χωρίς αυτόν δεν θα την είχα βγάλει καθαρή. Και μετά η Ηλιάνα. Με τον Τόλη όμως συζούσαμε, ήξερα ότι θα γυρίσω σπίτι και θα με περιμένει. Είναι το βουνό μου. Και η Καραβάτου όμως μου στάθηκε. Και η Ηλιάκη. Έχω καλούς φίλους».

Ο Snik και η Δανάη Μπάρκα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι καλά στα προσωπικά της, μιλάει για τη σχέση της με τον Snik και πώς εκείνος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι τους.

«Και στο σπίτι σένιος είναι, μη νομίζεις, αλλά δεν μιλάει με ρίμες. Φυσιολογικός άνθρωπος είναι! Κι αυτό ήταν που μου άρεσε στον Δημήτρη, ότι είναι ένα απλό παιδί. Γενικά έχει πολύ χιούμορ και το κρύβει. Οι καλλιτέχνες του είδους του μάλλον νιώθουν ότι οφείλουν να υπηρετούν μια σκληρή εικόνα», επεσήμανε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλάω εκ μέρους του. Θεωρώ ότι αυτή είναι η άμυνά του, είναι ντροπαλός κατά βάθος. Και εγώ όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει και τη Δανάη Μπάρκα, η οποία φέτος παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Mega.

«Δεν είμαι αυστηρή μαζί της γιατί είναι επαγγελματίας, συγκροτημένη, σκέφτεται και πράττει σαν να είναι πιο μεγάλη από την ηλικία της».

Θα τη φανταζόσουν σε άλλο είδος εκπομπής;

«Σε σχέση με την Ηλιάνα, η Δανάη μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση. Το ξέρει αυτό η Ηλιάνα, της το έχω πει. Η Δανάη έχει πολλά ταλέντα, είναι ηθοποιός, έχει μεγαλώσει με γνωστούς ανθρώπους, έχει κάνει μεγάλη πορεία για την ηλικία της. Έχει εμπειρία που της δίνει άλλη δυναμική. Η Ηλιάνα μπροστά της είναι αρχάρια».