Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος γάμος της κριτή του GNTM
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος γάμος της κριτή του GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος γάμος της κριτή του GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ιδιαίτερη δημοφιλής μέσω του GNTM, ενώ το όνομά της βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων του 2018 στη Google.

Τα σενάρια για την προσωπική της ζωή και την φερόμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έκαναν τον γύρο του διαδικτύου την άνοιξη. Μια είδηση που δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί ακόμα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο είναι εδώ και τρεισήμισι χρόνια παντρεμένη με έναν αρχιτέκτονα από τον Βόλο. Πρόκειται για τον Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2010 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2015! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η ομάδα του Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δείχνει και φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Η γνωριμία και ο γάμος τους

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η παρουσιάστρια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν θυελλώδη έρωτα μαζί του. «Γνώρισε τον Γιάννη το 2010, ένα αγόρι κοντά στην ηλικία της, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Την ερωτεύτηκε πολύ, αλλά επειδή εκείνη ζούσε στο εξωτερικό, έκαναν ταξίδια για να συναντηθούν. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 με έναν γάμο στο Λος Άντζελες” είπε και πρόσθεσε: “Κουμπάροι ήταν η Γιάννα Τερζή με τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους και φυσικά bachelor party, ενώ πέρσι εμφανίστηκαν μαζί στα Madwalk.».

Ο Κώστας Φραγκολιάς μάλιστα συμπλήρωσε πως έκανε διακοπές μαζί με το ζευγάρι στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2014. «Ήμασταν στην ίδια παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ζευγάρι, είχα δει ότι φορούσαν δαχτυλίδι.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Μάρτιο, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε η εκπομπή του ALPHA, ωστόσο δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.