Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνά τον χρόνο της στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνά τον χρόνο της στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνά τον χρόνο της στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;

Όσα είπε στο Live Tonight!

Απευθείας από το game room του σπιτιού της εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή Live Tonight με τον παρουσιαστή να κάνει πονηρό χιούμορ για τα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα εκεί μέσα.

Αισιόδοξη μεν αλλά σίγουρα προβληματισμένη για τα γεγονότα των ημερών, το γνωστό μοντέλο δήλωσε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι και πως της δόθηκε η ευκαιρία να συλλογιστεί πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων σχέδια για το μέλλον και διάφορες αλλαγές που θέλει να κάνει στη ζωή της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να της αποσπάσει πληροφορίες για την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, SNIK, αν και μετά από ένα αποτυχημένο λογοπαίγνιο με το όνομά του αποφάσισε να τα παρατήσει.

“Σε ζώνουν snik για το μέλλον”; είπε και αμέσως έσπευσε να τον διορθώσει ο Νίκος Ράπτης:

“Είναι snake (φίδι)”, του εξήγησε.

“Το κατάλαβε όμως. Ρε Ηλιάνα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μην απαντήσεις καθόλου στην ερώτησή μου αυτή μόνο που το κατάλαβες φτάνει. Ο άλλος από εδώ ο Μπαμπινιώτης στα αγγλικά… Άσε μας ρε Νίκο”!, κατέληξε ο Γρηγόρης.

Εν τέλει όμως απάντησε στο πώς περνάνε οι μέρες στην καραντίνα μαζί με τον SNIK, λέγοντας ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι εκείνη του μαγειρεύει και πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του ύπνου τους.

“Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό”, σχολίασε σχετικά με το ποιος μαγειρεύει στο σπίτι.

Ως επιμύθιο έστειλε ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας πως η υπόθεση με τον κορονοϊό θα μας κάνει να εκτιμήσουμε τα απλά πράγματα στη ζωή και πως οι μεγάλες αλλαγές είναι αυτές που μας οδηγούν προς το καλύτερο.

https://streamable.com/vz5eb3