Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση που έδωσε για το εάν θα συμμετέχει στο GNTM 3
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση που έδωσε για το εάν θα συμμετέχει στο GNTM 3

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση που έδωσε για το εάν θα συμμετέχει στο GNTM 3

Απάντησε ανοιχτά σε όσους την κατηγόρησαν ότι "έκλεψε" δουλειά από την Βίκυ Καγιά

Παρουσιάστρια των φετινών βραβείων Madame Figaro ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι κάμερες την προσέγγισαν στο τέλος της λαμπερής εκδήλωσης για τις απαραίτητες δηλώσεις.

Το γοητευτικό μοντέλο απάντησε ανοιχτά σε όλες τις πρόσφατες διαδόσεις που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της και διέψευσε κατηγορηματικά ότι αποχωρεί από το Star.

“Δεν έχω συζητήσει τίποτα εγώ. Ανήκω στο δυναμικό του Star και όσο ανήκω εκεί δεν κάνω καμία συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι”.

Στη συνέχεια μας παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα από αυτή που πλανάται, μιας και ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά έχει πει πως το team θα συνεχίσει κανονικά, όποτε ετοιμαστεί ο τρίτος κύκλος του GNTM.

Κατέρριψε και το σενάριο που τη θέλει στα μαχαίρια με την Βίκυ Καγιά για επαγγελματικές αντεκδικήσεις, λέγοντας:

“Σε μια δουλειά ο πελάτης κανονίζει ποιο πρόσωπο θα τον εκπροσωπήσει. Από εκεί και πέρα για να φτάσει σε εμένα σημαίνει ότι έχουν λυθεί κάποια προβλήματα. Σαν μοντέλα είμαστε αναλώσιμα…”, τόνισε.

“Η Έλενα προσπάθησε να ενημερώσει την Βίκυ Καγιά ότι ο πελάτης ήθελε εμένα. Παιδιά είμαστε μοντέλα, σήμερα κάνει μια δουλειά ο ένας, αύριο την κάνει κάποιος άλλος”, πρόσθεσε και εξέφρασε και την χαρά της για την επιλογή της Βίκυς Καγιά ως παρουσιάστριας του φετινού MadWalk.

https://streamable.com/ei0n6