Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor 2 μιλάει για τον χωρισμό του
Ελλάδα

Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor 2 μιλάει για τον χωρισμό του

Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor 2 μιλάει για τον χωρισμό του

Ο Ηλία Γκότσης, νικητής του reality επιβίωσης Survivor 2, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης, αλλά και για τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Nomads Μαδαγασκάρη- να σημειωθεί ότι για τον χωρισμό του είχε μιλήσει για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες στο περιοδικό ΟΚ! του ομίλου ΑΝΤ1.

Η ζήλια κι οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής

Όσο ο Ηλίας Γκότσης συμμετείχε στο Survivor 2, μιλούσε για τη Χριστίνα, την σχέση του, με τα πιο θερμά λόγια. Είχε πει μάλιστα ότι ήθελε να προχωρήσει και τη ζωή του μαζί της. Ωστόσο, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθε και το τέλος στη σχέση τους. «Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση», λέει για την πιο βασική αιτία του χωρισμού τους.

Ο νικητής του Survivor ωστόσο, αναφέρει πως δεν είναι άνθρωπος που δίνει δικαιώματα: «Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που υπάρχει δίπλα μου να νιώθει σιγουριά». Ωστόσο, φαίνεται πως η αναγνωρισιμότητα μέσα από το παιχνίδι άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση του. «Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ. (Τη Χριστίνα) την καταλαβαίνω απόλυτα. […] Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του Survivor, αλλά από την άλλη ούτε εγώ μπορούσα να το διαχειριστώ, που το βίωνα και πιο έντονα. Και έτσι τη δικαιολογώ και σέβομαι απόλυτα ότι αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση μας».

Η άρνησή του στο Nomads 2

Πριν λίγο καιρό, έκανε την εμφάνισή της στο Nomads 2 η ομάδα των «Εισβολέων», μια μίξη παικτών των δύο Survivor που έχουν γίνει. Ακούστηκε τότε πως είχε γίνει πρόταση, και μάλιστα με αρκετά χρήματα, στον Ηλία Γκότση, αλλά εκείνος την απέρριψε. «Ισχύει ότι είχα πρόταση για το Nomads 2, αλλά θεωρώ ότι ακόμα το σώμα μου δεν έχει επανέλθει. Ήταν πολύ σύντομο για μένα να πάω, δεν ήμουν σε φάση να το κάνω, έπρεπε να περάσει μια περίοδος επαναφοράς. Σαφώς ήταν καλά τα λεφτά, αλλά για μένα αυτή η πρόταση ήρθε πολύ σύντομα», λέει επιβεβαιώνοντας τις φήμες.