Ηλίας Ψινάκης: Η άγνωστη πρόταση – συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη για τον ΑΝΤ1, ο «διάδοχος» του Ρουβά και ο καρκίνος
Ελλάδα

Ηλίας Ψινάκης: Η άγνωστη πρόταση – συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη για τον ΑΝΤ1, ο «διάδοχος» του Ρουβά και ο καρκίνος

Ηλίας Ψινάκης: Η άγνωστη πρόταση – συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη για τον ΑΝΤ1, ο «διάδοχος» του Ρουβά και ο καρκίνος

Και αποκάλυψε τον λόγο που δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά ηλίου του

Αφοπλιστικός και ειλικρινής όπως πάντα ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη για το νέο του πρότζεκτ, το «Γηροκομείο», για την άγνωστη πρόταση-συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ αποκάλυψε γιατί φοράει συνεχώς τα aviator γυαλιά του  – που είναι και το σήμα κατατεθέν του.

«Ναι, αλλά το θέμα είναι να κάνεις πάντα κάτι καινούριο, όπως το Γηροκομείο (σ.σ. η πετυχημένη του διαδικτυακή εκπομπή). Αυτό οφείλεται στον Νίκο Κοκλώνη. Ήθελε να κάνουμε τον πιλότο για να τον πάει στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Τελικά αποφάσισα να το βάλω στο YouTube. Από ένα βιβλίο που ετοιμάζω ξεκίνησε η ιδέα. Επειδή μου τη χωθήκανε πολλοί τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο για όλους και για όλα! Το μόνο όπλο με το οποίο μπορείς να καταπολεμήσεις την ίντριγκα, την παραπληροφόρηση και κακοήθεια είναι η αλήθεια» είπε αρχικά.

Παρότι έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους και δαιμόνιους μάνατζερ ο ίδιος έχει μανατζάρει μόνο δύο πρόσωπα στην πορεία του, τον Σάκη Ρουβά και τον εαυτό του.

Μετά μπήκε στη ζωή μου ο Ρουβάς, εξού και το μανατζαριλίκι. Δεν έχω μανατζάρει κανέναν άλλο ποτέ, μόνο τον Σάκη και τον εαυτό μου. Όποιος όμως μου ζητούσε τη βοήθειά μου του την έδινα. »Αν ευχαριστήθηκα την περίοδο Ρουβά; Πάρα πολύ. Ζήσαμε 17 υπέροχα, ευτυχισμένα και έντονα χρόνια. Απολαμβάναμε ακόμα και τις μεγάλες δυσκολίες που συναντήσαμε και τις κακοήθειες που γράφονταν από τότε για μας. Ο Σάκης έγινε ο νούμερο 1 σταρ».

«Θεωρώ ότι απλά του κέρδισα χρόνο. Είχα τα μέσα, τις γνωριμίες, τα λεφτά, τα πάντα. Σε αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να επιβιώσεις μόνο με χάρες αν δεν το αξίζεις. Δεν έγινε σταρ επειδή του έκαναν χάρες. Και στη δική σου τη δουλειά το ίδιο συμβαίνει. Πόσοι από τη γενιά σου πέτυχαν ως δημοσιογράφοι, έγιναν διευθυντές, και μάλιστα να τους εκτιμούν; Εμένα ακόμα και οι εκάστοτε εχθροί μου με εκτιμάνε. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι ντόμπρος. Δεν θα σ’ τη φέρω ποτέ από πίσω. Θα σε κοιτάω στα μάτια και θα σου πω ότι από δω και πέρα θα με έχεις απέναντι. Φυσικά και μπορούν να βγουν και σήμερα σταρ. Και κατά τη γνώμη μου, είναι πιο εύκολο τώρα».

Από τα ονόματα που ξεχωρίζει σήμερα είναι ο Χρήστος Μάστορας. Ο Χρήστος Μάστορας είναι σταρ, στη σκηνή θερίζει, είναι όμορφος, είναι καλός μουσικός και έχει φωνάρα» δήλωσε.

Αποκάλυψε ακόμη γιατί δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά ηλίου του αλλά και τον καρκίνο που του διέγνωσαν για τον οποίο πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο χρόνος μού έχει φερθεί πολύ καλά. Είχα πάει σε reunion συμμαθητών και είχα ντραπεί, έβλεπα τα χάλια γύρω μου. Εντάξει, και ο Φουστάνος είχε κάνει καλή δουλειά και τώρα πρέπει να ξανακάνω γιατί έχει πέσει λίγο το μάτι από τη μια μεριά και έχω γίνει σαν γκρεμισμένο τζάκι. Για αυτό φοράω συνέχεια γυαλιά. Όταν ήμουν δήμαρχος, είχα πάει να αλλάξω τους αμίαντους γιατί είναι καρκινογόνοι. Δεν πλησίαζε κανείς, οπότε πήγα εγώ να ξύσω έναν σωλήνα για να πάρω ένα δείγμα. Εκεί μου μπήκε κάτι στο μάτι και έπαθα ζημιά. Θεραπεύτηκε αυτό αλλά έμεινε το κρέμασμα. Εκεί ανακάλυψα και ένα καρκινάκι στην παρειά, που πρέπει να το βγάλω το πολύ σε τρεις μήνες γιατί θα γίνει κακόηθες. Άσ’ τα, στα γεράματα ένα φτιάχνεις και χαλάνε δέκα! Το λίφτινγκ το έκανα τότε γιατί είχα σακούλες στα μάτια. Οπότε είπα στον Φουστάνο “δεν το παίρνεις όλο, μην τσιτώσει το μάτι και το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σαν μπουλντόγκ;”. Και αυτή τη φορά σκέφτομαι να γίνει η επέμβαση στο Γηροκομείο. Δεν θα έχει πλάκα; Τότε μου έλε- γε ο Φουστάνος “πρόσεξε, μην το πεις, γιατί είναι ταμπού και θα σπάσεις τα μούτρα σου”. Και εγώ του είπα και “πού ξέρεις ότι δεν θα σπάσω εγώ το ταμπού;”. Και όντως το έσπασα. Μετά έλεγαν όλοι τι πλαστικές έχουν κάνει. Όταν λες την αλήθεια, γίνεσαι άτρωτος»

«Πώς θέλω να με θυμούνται αν πεθάνω; Χέστηκα να με θυμούνται! Αν πεθάνεις, τι σημασία έχει. Έχεις πάει σε άλλη διάσταση, δεν σε νοιάζει ποιος σε θυμάται και ποιος όχι. Πρέπει να είσαι πολύ νούμερο για να θες να σε θυμούνται. Τι με ενδιαφέρει πλέον; Να κάνω παρέα με νέους ανθρώπους, όχι μόνο για να μη χάσω το τρένο αλλά γιατί δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τους γέρους της ηλικίας μου!».