Illeoo: “Αν δεν έπιανε το Mama θα ξαναγύρναγα ντελίβερι”
Ελλάδα

Illeoo: “Αν δεν έπιανε το Mama θα ξαναγύρναγα ντελίβερι”

Illeoo: “Αν δεν έπιανε το Mama θα ξαναγύρναγα ντελίβερι”

Τι είπε για την ιστορία με τον Sin Boy;

Ο ράπερ Illeoo μίλησε στο “Έλα, Χαμογέλα” και σχολίασε μεταξύ άλλων και τι συνέβη με τον Sin Boy αλλά και με τον ίδιο μετά την επιτυχία του Mama.

“Εάν εκείνον το Σεπτέμβρη το Mama δεν έπιανε, θα ξαναγύρναγα ντελίβερι. Mόλις βγήκε το Mama ξεκίνησαν οι δουλειές. Από τότε δεν έχουμε καταφέρει να πάμε όλοι μαζί (σ.σ. οι συντελεστές του κομματιού) για φαγητό. Ο Sin Boy είναι ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί οπότε έχουμε φάει όλο το ξύλο μαζί. Καταλαβαίνω αυτό που κάνει απόλυτα, είναι ξεκάθαρο, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ήτανε η αδιαφορία της Ελλάδας και ο τρόπος λειτουργίας της, ότι θέλουμε να βγάζουμε άκρη εμείς και δεν σκεφτόμαστε τον άλλον και τρώμε τους μικρούς. Το βιώνω κι εγώ. Καθυστερούν πράγματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για κάποιον που πείναγε”.

Πώς τον επηρέασε όμως η διασημότητα;

“Όταν έγινα γνωστός τσακώθηκα με όλον τον κόσμο γιατί οι φίλοι με έβλεπαν σαν αριθμό. Έχασα ανθρώπους και κέρδισα άνεση. Τώρα προσπαθώ να χάσω άνεση για να ξανακερδίσω ανθρώπους”, είπε.

Δήλωσε όμως ότι δεν έχει πάει ποτέ στα μπουζούκια και ότι οι γονείς του όταν πήγαν σε μια συναυλία του που βγήκε με μηχανάκι του φώναζαν να φορέσει κράνος!

https://streamable.com/8rsyb