#InstaCelebs: Η Μπόσνιακ με καρέ ξανθό μαλλί και το μήνυμα του Βλάχου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η Μπόσνιακ με καρέ ξανθό μαλλί και το μήνυμα του Βλάχου

#InstaCelebs: Η Μπόσνιακ με καρέ ξανθό μαλλί και το μήνυμα του Βλάχου

Ο πρώτος καφές θέλει πάντα καλή παρέα. Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φωτογραφίες του Instagram που θα σας φτιάξουν τη μέρα. Από το λαμπραντόρ του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη, μέχρι τα θετικά μηνύματα του πολυμήχανου Πάνου Βλάχου. Κι αν προτιμάτε μια γεύση από Hollywood, περνάμε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και τις φωτογραφικές ανησυχίες της Catherine Zeta Jones.

Οι καλύτερες insta-στιγμές των celebrities είναι μόλις ένα κλικ μακριά.

#ItSTheMostWonderfulTimeOfTheYear

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για πολύ κόσμο. Ανάμεσά τους και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μοιράστηκε με τους φίλους της μια φωτογραφία από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και “two turtle doves”. Το αν έχει ήδη στολίσει το σπίτι της ή όχι, θα φανεί σε επόμενες δημοσιεύσεις της.

https://www.instagram.com/p/BqK2jdnBGzA/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThrowBack

Μια φωτογραφία από το μακρινό 1992 ανέβασε η Penelope Cruz, αγκαλιά με τους Javier Bardem και Jordi Molla, κάπου στο Montgrillo. Το αν ήξερε από τότε ότι θα καταλήξει μαζί με τον Bardem στη ζωή, μόνο η ίδια μπορεί να το απαντήσει. Αν και 26 χρόνια πίσω, μικρή διαφορά έχουν και πρόσωπα και των τριών.

https://www.instagram.com/p/BqJ_Ml7FOZ7/?utm_source=ig_web_copy_link

Το δικό του throwback, όμως, έκανε και ο Eminem πριν λίγες μέρες, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από το 8 Mile. Εδώ, μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας, που τον έκανε γνωστό και στο σινεφίλ κοινό.

https://www.instagram.com/p/Bp79aDJHCqX/?utm_source=ig_web_copy_link

Ούτε η ίδια η Υβόννη Μπόσνιακ φαίνεται να πιστεύει το throwback που κάνει, μιας και μοιράστηκε σε insta-story μια φωτογραφία της μετά από επίδειξη μόδας με κοντά ξανθά μαλλιά, όταν ήταν μόλις 17 χρονών!

https://streamable.com/frddy

#AigaioSOS

Ένα τρέιλερ από την ταινία «Αιγαίο SOS» που βγαίνει απόψε στους κινηματογράφους μοιράστηκε σε insta-story της η Ευαγγελία Συριοπούλου. Στην ταινία, εκτός από την ίδια, πρωταγωνιστούν και ο Θοδωρής Αθερίδης με τον Πάνο Βλάχο.

https://streamable.com/o43ca

#Cuteαβι

Το λαμπραντόρ του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη εκτός από μεγάλος σταρ με χιλιάδες followers, ήταν κάποτε ένα απίθανο κουτάβι. Μια τέτοια φωτογραφία του ανέβασε ο «μπαμπάς» του.

https://www.instagram.com/p/BqIVr4old4Q/?utm_source=ig_web_copy_link

#BeautifulLittleSpaces

H Catherine Zeta Jones ανάμεσα στους καθημερινούς περιπάτους της, βρίσκει μικρές γωνιές της πόλης της και τις μοιράζεται με τους φίλους της.

https://www.instagram.com/p/BqKyTLpB66D/?utm_source=ig_web_copy_link

#StillRehearsing

Ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες του με τους ONIRAMA μοιράστηκε σε insta-story του ο Θοδωρής Μαραντίνης. Η αλήθεια είναι πως ο ρυθμός μας συνεπήρε όλους λίγο.

https://streamable.com/gmieg

#LoukoumadoΜodeON

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε τάξει στο γιο του, Μάρκο, να του φτιάξει λουκουμάδες και επιτέλους τους έφτιαξε. Ωστόσο, δεν πρόσεξε τη ζύμη που έσταζε στα χαλιά και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα, αντέδρασε! Ο Μάρκος όμως σίγουρα τους ευχαριστήθηκε.

https://www.instagram.com/p/BqK1tAJCVEZ/?utm_source=ig_web_copy_link

#Balance

Το θετικό μήνυμα της μέρας ανήκει στον Πάνο Βλάχο: «Κάποιες μέρες τρως σαλάτες και πας γυμναστήριο, ενώ κάποιες άλλες τρως cupcakes και αρνείσαι να φορέσεις το παντελόνι σου. Αυτό λέγεται ισορροπία». Και δε χρειάζεται κανένα σχόλιο.

Το θετικό μήνυμα της μέρας από τον Πάνο Βλάχο

Το θετικό μήνυμα της μέρας από τον Πάνο Βλάχο