#InstaCelebs: Από τις ζωγραφιές του Τότσικα στο νέο σπίτι της Taylor Swift
Ελλάδα

#InstaCelebs: Από τις ζωγραφιές του Τότσικα στο νέο σπίτι της Taylor Swift

#InstaCelebs: Από τις ζωγραφιές του Τότσικα στο νέο σπίτι της Taylor Swift

Η selfie του Σκουλού με την Καγιά λίγο πριν το επεισόδιο του GNTM, το throwback του David Beckham, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κατερίνας Καινούριου, οι πολύτιμοι φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Βίσση και -βέβαια- η ταινία θρύλος του Stallone που επιστρέφει, είναι συγκεντρωμένα εδώ για να σας κάνουν παρέα στον πρωινό καφέ σας.

Μοιραζόμαστε μαζί σας όσα είδαμε στα Instagram των celebrities τις τελευταίες ώρες, για να μην ψάχνετε.

#ThePrinceAndThePrincess

Με μια ζωγραφιά από το γιο του και μία από την κόρη του ξύπνησε ο Αποστόλης Τότσικας, που μοιράστηκε τη στιγμή αυτή στο Instagram, χαρίζοντας σε όλους ένα χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/BqW78S5nznc/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheLegendIsBack

Ο Sylvester Stallone ενημέρωσε μέσω Instagram τους φίλους του ότι ετοιμάζεται να γυρίσει το Rambo 5. Ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει αποδείξει πως δε διστάζει να συγκριθεί με τον… νεότερο εαυτό του, όπως έκανε άλλωστε και με τις ταινίες Rocky, θα γυρίσει το 5ο μέρος μιας από τις πιο γνωστές ταινίες δράσης που γυρίστηκαν ποτέ.

https://www.instagram.com/p/BqWwXt9BcU3/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheBaldAndTheBeautiful

Λίγο πριν το επεισόδιο του GNTM έβγαλαν τις selfies τους, ο Δημήτρης Σκουλός με τη Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο κι ο φωτογράφος δε χαμογελούν μόνο, αλλά τσαλακώνουν και την εικόνα τους κάνοντας αστείες γκριμάτσες. Ίσως να ήταν αυτός ένας τρόπος να κοπάσουν οι φήμες που τους θέλουν να έρχονται σε αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/BqXc3lunORW/?utm_source=ig_web_copy_link

#TbDavid

Ένα throwback μοιράστηκε με τους φίλους του ο David Beckham. Συγκεκριμένα πριν 3 χρόνια, είχε γυρίσει σε 9 μέρες ένα διαφημιστικό για τη Unicef. Με αφορμή αυτό, ανέβασε μια φωτογραφία όλης της ομάδας.

https://www.instagram.com/p/BqXhXTEh7T5/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheMostWonderfulTimeOfTheYear

Με μια φράση του Larry Wilde συνόδευσε τη φωτογραφία με το στολισμένο δέντρο της η Κατερίνα Καινούριου. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μην ανησυχείτε για το μέγεθος του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Στα μάτια των παιδιών, είναι όλα 30 πόδια ψηλά».

https://www.instagram.com/p/BqR-5YzBZn-/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewHomeNewLife

Το καινούριο της δισκογραφικό σπίτι ανακοίνωσε μέσω Instagram η Taylor Swift. Συγκεκριμένα, είπε ότι πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της Republic Records and Universal Music Group. Επίσης, ευχαρίστησε τον Scott Borchetta που την πίστεψε όταν ήταν 14 ετών και της έδειξε το δρόμο για να δουλέψει.

https://www.instagram.com/p/BqXgDJBlz7d/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewSongRecording

Δεν είναι όμως μόνο η Taylor Swift που μπήκε studio. Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβασε φωτογραφία από τις ηχογραφήσεις του καινούριου του τραγουδιού, γράφοντας πως «κάτι νέο έρχεται σύντομα».

https://www.instagram.com/p/BqW-ZneAB7v/?utm_source=ig_web_copy_link

#MyPreciousFriends

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Κωνσταντίνου με λεζάντα: «Το να φωτογραφίζεις τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι τύχη… Το να είναι και φίλος σου είναι ευλογία!».

https://www.instagram.com/p/BqUrhTahy9I/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια καινούρια φιλία έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ Άννας Βίσση και Νατάσσας Θεοδωρίδου. Το γεγονός επιβεβαίωσε η Άννα Βίσση ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας «σαν να ήμασταν πάντα φίλες» με hashtag #newfriends.

https://www.instagram.com/p/BqRVX67H-mi/?utm_source=ig_web_copy_link

#FromAfricaWithLove

Στην Αφρική βρέθηκε ο Vin Diesel για τα γυρίσματα της ταινίας Bloodshot. Μόλις αυτά τελείωσαν, ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν και τον έκαναν να νιώσει σαν στο σπίτι του, υποσχόμενος ότι θα ξαναγυρίσει.

https://www.instagram.com/p/BqT9ktxHuQZ/?utm_source=ig_web_copy_link