#InstaCelebs: από το jamming του Γεωργούλη στον πιο sexy άνδρα του πλανήτη
Ελλάδα

#InstaCelebs: από το jamming του Γεωργούλη στον πιο sexy άνδρα του πλανήτη

#InstaCelebs: από το jamming του Γεωργούλη στον πιο sexy άνδρα του πλανήτη

Ο πιο sexy άνδρας του πλανήτη, η επίσκεψη της Ελένης Τσολάκη στον οδοντίατρο, ο μουσικός οίστρος του Αλέξη Γεωργούλη και μια ιδιαίτερη αφιέρωση στο γιο της Έλλης Κοκκίνου, είναι μερικά από τα post των διασήμων που ξεχωρίσαμε τις τελευταίες ώρες στο Instagram. Συγκεντρώσαμε εδώ, όλα όσα πιστεύουμε πως θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

#SexiestManAlive

Ο Idris Elba, που ψηφίστηκε ως ο πιο sexy άνδρας του πλανήτη, ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν. Επίσης, δίνει και το μήνυμά του ώστε να πάει ο κόσμος να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές της Αμερικής.

https://www.instagram.com/p/Bp04SKlhpOE/?utm_source=ig_web_copy_link

#ApoMenaEinaiOxi

Η κριτής του φετινού GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέβασε insta-video από τη διαδικασία του κουρέματος. Το μοντέλο, ενθουσιασμένο από το 70’s αποτέλεσμα, μοιράστηκε τη στιγμή με τους followers της. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι στην πλειοψηφία τους θετικά.

https://www.instagram.com/p/BpzNgjKl-tA/?utm_source=ig_web_copy_link

#OliMazi

Σε καμπάνια που γίνεται από το Hellenic Initiative, μια κοινότητα αποτελούμενη από Έλληνες και Φιλέλληνες που θέλουν να βοηθήσουν με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Nia Vardalos και John Stamos. Η καμπάνια έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν 200.000$ για να ξαναχτιστεί το Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε από τις φωτιές της 23ης Ιουλίου στο Νέο Βουτζά.

https://www.instagram.com/p/Bpz36mbH1hy/?utm_source=ig_web_copy_link

#HelenAndTheBeast

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στον οδοντίατρο και μοιράστηκε την αγωνία της, πριν μπει και καθίσει στην καρέκλα του, με τους φίλους της σε insta story.

https://streamable.com/zf480

#KaitiInLondon

Η Καίτη Γαρμπή κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Λονδίνο και επισκέφτηκε ένα από τα καταστήματα του Harry Potter για σοκολάτες και ραβδιά. Εκεί, βρήκε ένα θάλαμο που της θύμισε το video clip του «Εσένα Μόνο» και μοιράστηκε τη στιγμή με τους followers της.

https://www.instagram.com/p/BpzTZH9gBF_/?utm_source=ig_web_copy_link

#TouristInMyCity

Μια βόλτα στα παλιατζίδικα της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι έκανε ο σεφ Βασίλης Καλλίδης. Μοιράστηκε, μάλιστα, και μια χαρακτηριστική φωτογραφία στο Instagram, που θύμισε σε πολλούς από τους followers του τις βόλτες τους στην περιοχή.

https://www.instagram.com/p/Bp0Nb5VhPVy/?utm_source=ig_web_copy_link

#MyFriendIsBetterThanYours

Με αυτό το hashtag μοιράστηκε η Έλλη Κοκκίνου την αφιέρωση της Κατερίνας Τσάνταλη στο γιο της Αλέξανδρο. Η συγγραφέας, παρουσίασε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, το νέο της παιδικό βιβλίο «Το Μικρό Αγόρι και τα 4 Αβγά». Η αφιέρωση έγραφε: «Αλέξανδρε, ξέρω ότι είσαι μεγάλο παιδί πια! Αλλά διάβασέ το και πες στη μαμά αν σου άρεσε».

https://streamable.com/ou8lo

#AstaTaMallakiaSou

Το Fun Jam που έκανε με το φίλο του Στέλιο Τσούκια, ανέβασε σε story του ο Αλέξης Γεωργούλης. Εδώ, ακούμε σε διασκευή το «Άστα τα Μαλλάκια σου».

https://streamable.com/crveg

#MirrorMirrorOnTheWall

Το θετικό μήνυμα της μέρας ανήκει στο Σάκη Τανιμανίδη, που γράφει: «Ο καθρέφτης λέει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια. Μην πας να τον ξεγελάσεις… τα παίρνει εύκολα κρανίο». Ας χαμογελάσουμε λοιπόν, για να μην εκνευρίσουμε τον καθρέφτη μας.

https://www.instagram.com/p/Bp1rVGNA331/?utm_source=ig_web_copy_link