#InstaCelebs: Από το Κολωνάκι με τη Φαίη Σκορδά, στα Χανιά με τη Μαρία Κορινθίου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Από το Κολωνάκι με τη Φαίη Σκορδά, στα Χανιά με τη Μαρία Κορινθίου

#InstaCelebs: Από το Κολωνάκι με τη Φαίη Σκορδά, στα Χανιά με τη Μαρία Κορινθίου

Τα μυστικά ομορφιάς της Καλομοίρας, οι ευχές του Γιώργου Τσαλίκη από την μακρινή Αυστραλία και η selfie της Βάσως Λασκαράκη με τον Μίκυ της. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αναρτήσεις των Celebrity στο Instagram που μας τράβηξαν την προσοχή τις τελευταίες ώρες.

Προσδεθείτε: Η περιήγηση στα social media των διασήμων περιλαμβάνει αρκετά και όμορφα ταξίδια.

#BeautyRoutine

Η Καλομοίρα φοράει τη μάσκα ομορφιάς της και συστήνει στους ακολούθους της να μην ξεχνούν την περιποίηση του προσώπου και του εαυτού τους γενικότερα.

https://streamable.com/9zd83

#ProudFather

Ο Γιώργος Τσαλίκης εύχεται χρόνια πολλά στους δύο γιους του, Χάρη και Άγγελο που γιορτάζουν. Ευχές που ο τραγουδιστής είναι αναγκασμένος να στείλει από μακριά. Όπως βλέπουμε από τη δραστηριότητά του στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στο Brisbane της Αυστραλίας. Το βράδυ του το πέρασε σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής, το Hellenika.

https://www.instagram.com/p/Bp6fnejhl2W/?fbclid=IwAR2jY3dpy5pUvBSFUxQ7MJUnJVNT7MGo_Wsgv_UqVsMsxU8KoieUK7Sen08

#HappyMom

Και από έναν περήφανο μπαμπά, να πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου και στην Khloe Kardashian. Μια ευτυχισμένη μαμά. Η ξανθιά τηλεπερσόνα φορά καπελάκι από την Άπω Ανατολή, τόσο εκείνη, όσο και η κόρη της True και ποζάρουν όλο χάρη στο φακό. Το χαμόγελο της μικρής True είναι, όπως σημειώνει και η μαμά της, μεταδοτικό. Δεν συμφωνείτε;

https://www.instagram.com/p/Bp4r8NNAUMS/?fbclid=IwAR2zV_oVYJgP-kPgTdrLaqcLtNR8sVE2uJF82R0aPs4Wrhez8X9d856IarI

#INeraidaKaiToPalikari

Και αφού έγινε η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου με τα ξανθά μαλλιά, ήρθαν και οι πρώτες εικόνες από τη θεατρική παράσταση. Η ηθοποιός ανεβάζει την ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», αναλαμβάνοντας να υποδυθεί το Κατερινιώ. Ρόλο που στον κινηματογράφο υποδύθηκε όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μανούσος στο πλευρό της, ο Παναγιώτης Πετράκης.

https://www.instagram.com/p/Bp4uQvWgA2f/

Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στα Χανιά προκειμένου να γυρίσουν το promo βίντεο της παράστασης. Ντύθηκαν με τις παραδοσιακές κρητικές φορεσιές και πόζαραν στο λιμάνι της πόλης. Ο Παναγιώτης Πετράκης ανάρτησε και ένα βίντεο από τα παρασκήνια. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως ήπιαν λίγη ρακή παραπάνω, για τις ανάγκες του ρόλου.

https://streamable.com/lg2vt

#ACatPerson

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με το αγαπημένο της κατοικίδιο, τον Μίκυ. Ο γκρίζος γάτος την είχε ανησυχήσει πριν από δύο μήνες, όταν η ηθοποιός ζητούσε βοήθεια στο instagram προκειμένου να τον εντοπίσει. Η περιπέτεια του Μίκυ είχε ευτυχώς αίσιο τέλος και έκτοτε απολαμβάνει τα χάδια της πρωταγωνίστριας της σειράς “Το Σόι Σου” και της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/Bp6Tl7HgR9t/?fbclid=IwAR2FUAJotkqupuPur_mSIG5hnWUhmRFLg5SK-WfKUXdpgYGoEk1uP9Nxd94

#Premiera

Μπορεί η πρεμιέρα του προγράμματος στην “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη να αργεί λίγο (17 Νοεμβρίου), η Ήβη Αδάμου όμως μας δίνει μια γεύση από τη μαρκίζα. Η Κύπρια τραγουδίστρια, που απέκτησε την κόρη της την περασμένη άνοιξη, θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με την Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που ανυπομονεί για την έναρξη.

https://streamable.com/ac5zo

#Backstage

Μια γεύση από επικείμενη φωτογράφισή της δίνει η Φαίη Σκορδά μέσα από το Instagram. Παρά τον άστατο καιρό, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για το photo shooting και όλα φαίνεται πως πήγαν καλά.

https://streamable.com/1mane

#HitYourTargets

Η Νατάσα Καλογρίδη ντυμένη με στολή βατραχανθρώπου δίνει κυριολεκτικό νόημα στη φράση “να πετυχαίνεις τους στόχους σου”. Πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι άσσος στο σημάδι.

https://www.instagram.com/p/Bp4OxJ4Axqp/?fbclid=IwAR06vk4qWuUcEj9_U2BBy-iLYIA13kObDPwaxnme0Vc8S0Q96I1R26Tz9xk

#FromDuskTillDawn

Ο Σάκης Τανιμανίδης σαπλάρει προς το ηλιοβασίλεμα. Ο παρουσιαστής του Survivor μοιράζεται με τους ακολούθους του μια φωτογραφία στην οποία επιδίδεται σε Kite Surf. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μας ξεκαθαρίζει πως είναι ο ίδιος στη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Bp4xjvWAxWc/?fbclid=IwAR06vk4qWuUcEj9_U2BBy-iLYIA13kObDPwaxnme0Vc8S0Q96I1R26Tz9xk