#InstaCelebs: Από το ραντεβού του Ντάνου στον ψυχαναγκασμό του Αρναούτογλου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Από το ραντεβού του Ντάνου στον ψυχαναγκασμό του Αρναούτογλου

#InstaCelebs: Από το ραντεβού του Ντάνου στον ψυχαναγκασμό του Αρναούτογλου

Aπό την τρυφερή φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τη νεογέννητη μπέμπα της και το νανούρισμα της Khloe Kardashian, γεμίζουμε με κέφι το πρωινό μας, με τα Kaitoji της Καίτης Γαρμπή! Όσο για την κακοκαιρία, μη στεναχωριέστε. Μπορείτε να στολίσετε κι εσείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αυτά, κι ακόμη τόσα, συγκεντρώσαμε από τον μαγικό κόσμο του Instagram για να σας κάνουν να δείτε το Σαββατοκύριακο που μόλις μπήκε πιο αισιόδοξα.

#LoveIsAllAround

Μερικές φορές δε χρειάζονται πολλά λόγια. Μια καρδιά δίπλα στο όνομα αρκεί για να δείξει ο άσος της Barcelona, Gerald Pique, την αγάπη του στη σύζυγό και μητέρα των παιδιών του, Shakira.

https://www.instagram.com/p/BqN7T0ujoGs/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewYorkDate

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπου και παρεβρέθηκε στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού documantaire – βιογραφίας της Ολυμπίας Δουκάκη στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της πόλης. Εκεί γνώρισε και την ίδια και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους του.

https://www.instagram.com/p/BqN8bgagNXZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην ίδια εκδήλωση συνάντησε και την Αλέξια Βασιλείου, η οποία τραγούδησε για εκείνον και για το insta-story του μια διασκευή που κάποτε είχε γίνει τεράστια επιτυχία.

https://streamable.com/wqrv2

#AthinaThessaloniki

Η Άννα Βίσση κάνει ένα διάλειμμα από την ηχογράφηση του καινούριου της δίσκου και πηγαίνει με το Νίκο Καρβέλα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου εμφανίζεται άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες. Με μία φωτογραφία από το αμάξι, φροντίζει να ενημερώσει τους followers της για το ταξιδάκι της.

https://www.instagram.com/p/BqPknDuHvOL/?utm_source=ig_web_copy_link

#MexicoIsNowStreaming

Μπορεί να άργησε, αλλά η νέα σεζόν της σειράς Narcos, μέσω του Netflix, είναι γεγονός. Από τις 16 του μήνα, το Netflix αποφάσισε να κάνει “reset” στη δημοφιλή του σειρά και μεταφέρεται στο Μεξικό. Η επίσημη σελίδα της σειράς, ενημερώνει τους followers μέσω insta-story.

https://streamable.com/3t6ny

#TiEnnoeisDeStolisesAkoma

Ακριβώς το ίδιο αναρωτιέται κι η Σίσσυ Χρηστίδου και μοιράζεται με τους φίλους της μια φωτογραφία όπου στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, λίγο πριν την εκπομπή τους «Έλα, Χαμογέλα».

https://www.instagram.com/p/BqNg9G3AR0J/?utm_source=ig_web_copy_link

#SweetMama

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μοιράστηκε μία από τις πρώτες αγκαλιές με το νεογέννητο κοριτσάκι της με τους φίλους της. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύζυγό της και τη φίλη της και νονά της μικρής, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

https://www.instagram.com/p/BqP3s20F00B/?utm_source=ig_web_copy_link

#KeepingUpWithTrue

Η Khloe Kardashian ανέβασε σε story μια τρυφερή στιγμή με την κόρη της, True. Συγκεκριμένα, η ευτυχισμένη μαμά τραγουδάει στο μικρό κορίτσι πόσο πολύ το αγαπάει. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το απαράμιλλο στυλ της μικρής, αλλά και τα τρυπημένα αυτιά της.

https://streamable.com/pcsny

#LoveMyKaitoji

Οι φίλοι της Καίτης Γαρμπή, έχουν φτιάξει μια σειρά από emojis με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια τα μοιράστηκε με τους followers της, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους όσοι τα έφτιαξαν και τα χρησιμοποιούν.

https://www.instagram.com/p/BqMrv48HuAN/?utm_source=ig_web_copy_link

#HeSBack

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 2night Show, με το οποίο επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην τηλεόραση. Ο παρουσιαστής μοιράστηκε την στιγμή σε insta-story του.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 2night Show

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 2night Show

Ο γνωστός παρουσιαστής, ανέβασε επίσης σε story του έναν ψυχαναγκασμό του. Πόσοι δεν θα θέλαμε να αλλάξουμε θέση στο καπάκι για να ισορροπήσει η εικόνα.

Ο ψυχαναγκασμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ψυχαναγκασμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου

#PositiveMessageOfTheDay

Το θετικό μήνυμα της ημέρας έρχεται από τη Victoria Beckham, η οποία ανέβασε μια ψηφιακή κάρτα, γράφοντας πως ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας, είναι να είμαστε δίπλα τους όταν μας χρειάζονται.

https://www.instagram.com/p/BqNpUt6Aaus/?utm_source=ig_web_copy_link