#InstaCelebs: Γενέθλια, πρεμιέρες και ταξίδια
Ελλάδα

#InstaCelebs: Γενέθλια, πρεμιέρες και ταξίδια

#InstaCelebs: Γενέθλια, πρεμιέρες και ταξίδια

Μπορεί όλη την εβδομάδα οι Celebrities να ποστάρουν από το χώρο όπου εργάζονται, όμως τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένεια. Από τα γενέθλια της κόρης της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ως τις τρυφερές στιγμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της πλάι στο κύμα.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις των διασήμων που μας έκαναν “κλικ” τις τελευταίες ώρες.

#ShowMustGoOn

Συνεπαρμένη από την ταινία για τη ζωή του Fredie Mercury, η Άννα Βίσση μοιράστηκε στο instagram μια φωτογραφία από τα παλιά. Τότε που οι περμανάντ φοριούνταν πολύ.

https://www.instagram.com/p/BqArkH4Hniv/

#Daddy’sGirl

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δίνει ένα φιλί στην μικρή του κόρη για τα γενέθλιά της. “Όσο αναπνέω θα είμαι εκεί για σένα” γράφει πλάι στο τρυφερό στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/Bp_d3BugPrc/

Ευχές στην κόρη της, που έγινε πέντε ετών, έστειλε μέσω instagram όμως και η Βάσω Λασκαράκη.

https://www.instagram.com/p/Bp_WB2KgzrZ/

#Zootopia

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την καθιερωμένη του βουτιά στη θάλασσα και στη συνέχεια πήγε με τους γιους του στο ζωολογικό πάρκο. Εκεί διαπραγματευόταν μαζί τους αν θα πάρουν για… κατοικίδιο την πούμα ή τη λεοπάρδαλη.

https://www.instagram.com/p/BqAOj-PAGN1/

#TillDawn

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην παραλία να ατενίζει το ηλιοβασίλεμα, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό γιο της, Γιάννη Σεραφείμ. Είπαμε, τα Σαββατοκύριακα είναι για να βρίσκονται οι οικογένειες.

https://www.instagram.com/p/BqAVYCNHhD4/

#ProudAunt

Η οικογένεια Kardashian βρίσκεται όπως και χιλιάδες άνθρωποι στην Καλιφόρνια σε επιφυλακή από το πρωί της Παρασκευής. Η Kim Kardashian ενημέρωσε τους εκατομμύρια ακολούθους της πως εκκένωσε το σπίτι της, καθώς οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά. Λίγη ώρα αργότερα και ανέβασε μια φωτογραφία με την ανιψιά της, True, αγκαλιά. “Προσπαθώ να πάρω το νου μου από τη φωτιά, δίνοντας φιλιά στην ανιψιά μου. Είμαστε όλοι καλά” έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Bp-pePcnuDX/

#Premiere

Τους αγαπημένους της φίλους υποδέχτηκε στο καμαρίνι του Αθηνών Αρένα, η Δέσποινα Βανδή. Έπειτα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή, η τραγουδίστρια έβγαλε selfie με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

https://www.instagram.com/p/Bp_13cvHF8n/

https://www.instagram.com/p/Bp_1lHmHkb1/

https://www.instagram.com/p/Bp_1U9BnLc0/

https://www.instagram.com/p/Bp_1J6iHNuI/

#ThisIsOurNight

Πρεμιέρα όμως είχε το βράδυ της Παρασκευής και ο Σάκης Ρουβάς που ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις τελευταίες πρόβες μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο τους είχαν να συναντηθούν επί σκηνής 18 ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Bp9XSNeDfqs/

#TravelGirl

Μετά την μυστηριακή Κωνσταντινούπολη, σειρά στη λίστα της Χριστίνας Μπόμπα έχει η Λισαβόνα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε στην Πορτογαλία και φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες με υπέροχα χρώματα από την πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/BqAtcBAl1PO/

Μαζί της φυσικά και Σάκης Τανιμανίδης που με τη σειρά του μοιράστηκε μια πιο προσωπική στιγμή με φίλους γύρω από το τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/BqArFs7A3X9/