#InstaCelebs: Η Beyonce δρομέας, η νέα γενιά των Kardashians και η συμμετοχή έκπληξη στο Project Runway
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η Beyonce δρομέας, η νέα γενιά των Kardashians και η συμμετοχή έκπληξη στο Project Runway

#InstaCelebs: Η Beyonce δρομέας, η νέα γενιά των Kardashians και η συμμετοχή έκπληξη στο Project Runway

Βρήκαμε τα πιο juicy posts του Instagram το τελευταίο εικοσιτετράωρο και σας τα παρουσιάζουμε. Άλλωστε, οι μέρες, ήταν ημέρες  Halloween στην Αμερική και είδαμε ωραίες μεταμφιέσεις. Και μπορεί φέτος οι Έλληνες celebrities να μην τίμησαν τη γιορτή, αλλά όλο και κάτι ενδιαφέρον μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους.

Με διαφορά, η φωτογραφία της μέρας ανήκει στη Beyonce και τον Jay Z, που μεταμφιέστηκαν σε Florence Griffith Joyner a.k.a. FloJo και Tommie Smith αντίστοιχα. Με φωτογραφίες που μοιάζουν να έχουν βγει από το Μουσείο της Madame Tussauds, καταφέρνουν να αποσπάσουν πάνω από 2,5 εκατομμύρια likes. Για την ιστορία η FloJo ήταν Αμερικανίδα αθλήτρια στίβου που κατέχει ως και σήμερα παγκόσμια ρεκόρ, στα 100μ. και 200μ., ενώ ο Tommie Smith πήρε χρυσό μετάλλιο το 1968, στην Ολυμπιάδα του Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/BpocxnRFKRa/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ του Halloween, η Beyonce φωτογραφήθηκε και ως Toni Braxton στο εξώφυλλο του single “Another sad love song”. Έστειλε την αγάπη της, μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ στην «τραγουδίστρια – θρύλο», όπως την αποκάλεσε.

https://www.instagram.com/p/BpkdLlZHH_5/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Έλενα Τσαβαλιά αναρωτιέται αν έχουμε Νοέμβριο ή Ιούλιο, αναρτώντας μια καλοκαιρινή (ή μήπως όχι;) φωτογραφία της. Το καλλίγραμμο σώμα της, σε συνδυασμό με την ανάλαφρη διάθεση προκάλεσε αρκετά -καλοπροαίρετα πάντα- σχόλια.

https://www.instagram.com/p/BpovP1nHRtA/?utm_source=ig_web_copy_link

Το πιο χαριτωμένο Halloween post ανήκει στην Kim Kardashian. Η κόρη της, Saint West, μαζί με την μικρή κόρη της αδερφής της Kourtney, Reign Disick, ποζάρουν με τα γεμάτα μαξιλάρια κοστούμια τους ως μεγαλόσωμοι άντρες (πηγή έμπνευσης το τελευταίο κλιπ του Kanye West) και ως μπουκάλια γνωστών αναψυκτικών.

https://www.instagram.com/p/BpnyXr9BHpL/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ρούλα Ρέβη μας «συστήνει» την guest κριτή του επεισοδίου του Project Runway που θα δούμε την Παρασκευή, που δεν είναι άλλη από την Τάμτα. Ντυμένες με στυλ και με πλατιά χαμόγελα, μας κάνουν να ανυπομονούμε για το επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/Bpo9rVTBaB-/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Genevieve Majari μας δίνει μια πρώτη γεύση από την επόμενη φωτογράφιση του GNTM. Δεδομένου ότι τα επεισόδια έχουν γυριστεί εδώ και καιρό, δεν μας δείχνει τις παίκτριες που θα συμμετάσχουν, αλλά μόνο το σκηνικό που είναι σε μια πίστα αγώνων αυτοκινήτων.

https://streamable.com/0h2sb

Η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε μια φωτογραφία από την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με τη Μάρω Κοντού, γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι τρισευτυχισμένη που κάθε βράδυ με κατσαδιάζει αυτή η γυναίκα».

https://www.instagram.com/p/BppCs1Fn824/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε σε insta story ένα αστείο στιγμιότυπο με τη συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Το Σόι Σου», Ιωάννα Ασημακοπούλου. Οι δύο κοπέλες αστειεύονται για το πόσο καιρό είναι στη σειρά και μέχρι πότε θα είναι ακόμα!

https://streamable.com/9o7x7

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Τατουάζ» Στέφανος Μιχαήλ, ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, μαζί με τη Δανάη Παππά. Τα χαμόγελά τους φανερώνουν ότι περνάνε όμορφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι αλλά και οι δύο είχαν σπεύσει να τις διαψεύσουν.

https://www.instagram.com/p/BpomTO7H9Sk/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόβας συνέχεια, αυτή τη φορά από την Αθηνά Οικονομάκου και τη σειρά «Έλα Στη Θέση Μου». Δεν διστάζει μάλιστα να κάνει και poll, ρωτώντας τους φίλους της αν χάρηκαν με την επιστροφή της στην καθημερινή σειρά του Alpha.

https://streamable.com/945p8