#InstaCelebs: Οι ευχές στο instagram για την γιορτή του Αγίου Νικολάου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Οι ευχές στο instagram για την γιορτή του Αγίου Νικολάου

#InstaCelebs: Οι ευχές στο instagram για την γιορτή του Αγίου Νικολάου

Μεγάλη γιορτή σήμερα για όλη τη χώρα κι οι Νίκοι με τις Νικολέττες της showbiz, όχι μόνο δέχονται ευχές από το πρωί, αλλά σπεύδουν να ευχαριστήσουν κι όλους όσοι τους ευχήθηκαν στα social media. Σε περίπτωση που θέλετε να τους ευχηθείτε, συγκεντρώσαμε μερικούς για εσάς.

#MerciBeaucoup

Ο Νίκος Αλιάγας ευχαριστεί τους ανθρώπους που του έστειλαν κι εύχεται καλές γιορτές σε όλους από το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/BrCtEThFzGn/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyNameDay

Ο Νίκος Αναδιώτης, σε post του στο Instagram γράφει: «Ο Άγιος Νικόλαος εύχομαι να μας ευλογεί και να μας προστατεύει όλους!» κι ύστερα εύχεται χρόνια πολλά σε εκείνους που γιορτάζουν.

https://www.instagram.com/p/BrCg10nFjSn/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThatSHer

Η γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να στείλει τις ευχές της στα άτομα που γιορτάζουν, αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό, συμβουλεύοντάς μας να γελάμε, να περνάμε καλά, να γιορτάζουμε κάθε μέρα, να χαμογελάμε και να ζούμε.

https://www.instagram.com/p/BrC4ne9neOP/?utm_source=ig_web_copy_link

#EyxesGiaTinParea

Το team της εκπομπής «Για Την Παρέα» ευχήθηκε στον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, μέσω μιας φωτογραφίας από το Instagram της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/BrDAoiNHVWc/?utm_source=ig_web_copy_link

#AlwaysSmiling

Με ένα γλυκό χαμόγελο ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν κι ανταπέδωσε τις ευχές η Νικολέττα Ράλλη. Έγραψε μάλιστα: «Εύχομαι να έχετε όλοι τα πιο γλυκά Χριστούγεννα και αυτές οι τελευταίες μέρες (και νύχτες) του 2018 να κάνουν αυτή την χρονιά καλύτερη, μέχρι και την επόμενη που θα έρθει».

https://www.instagram.com/p/BrDLfAZDOMj/?utm_source=ig_web_copy_link

#GiaTonEnanPouLeipei

Για το τέλος αφήσαμε την ιδιαίτερη αφιέρωση της Κατερίνας Ζαρίφη για τη γιορτή του μπαμπά της, που εδώ και 5 χρόνια δεν είναι πια στη ζωή. «Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα ‘σουν εδώ με τσιγάρο, τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν», γράφει προκαλώντας συγκίνηση σε όλους όσοι έχουμε χάσει κάποιο Νίκο από τη ζωή μας».

https://www.instagram.com/p/BrBV3YGlkfS/?utm_source=ig_web_copy_link