#InstaCelebs: Οι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και μια φωτογραφία από το παρελθόν
Ελλάδα

#InstaCelebs: Οι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και μια φωτογραφία από το παρελθόν

#InstaCelebs: Οι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και μια φωτογραφία από το παρελθόν

Με σύμμαχο τον ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία, οι celebrities επέλεξαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για κοντινές και πιο μακρινές εξορμήσεις. Όσα μοιράστηκαν οι διάσημοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους φίλους τους στο Instagram και μας έκαναν «κλικ» είναι όλα εδώ.

#Next Top Model

Η Heidi Klum κάθεται οκλαδόν σε ένα μακρύ τραπέζι. Γύρω της οι 50 κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν στην 50αδα του reality για το επόμενο Top Model στην Γερμανία.

https://www.instagram.com/p/BpwaksvD3-r/?fbclid=IwAR33SOPnFa-3frxeUnK8McsDJ98JsZvtsTR7jFT9V1Gq2Udz6i2DcaAiTDs

#athensxclusivedesignersweek

Μένουμε κατά κάποιο τρόπο στο Next Top Model και περνάμε στην εγχώρια παραγωγή, το GNTM. Ή για να ακριβολογούμε σε μια εκ των κριτών του, τη Βίκυ Καγιά που φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια του Ζαππείου Μεγάρου. Το μοντέλο φόρεσε μια δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και έδωσε στους χρήστες του instagram μια γεύση από τη φωτογράφηση αυτή.

https://www.instagram.com/p/BpwXIsAF7qO/

#Ronaldo

Η φανέλα με το νούμερο 400. Όχι, δεν είναι το νέο γούρι του Cristiano Ronaldo  που φέτος αγωνίζεται για την Juventus. Αποτελεί την επετειακή φανέλα για τα 400 γκολ που έχει σημειώσει ο Πορτογάλος σε εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/BpvAqaKgo-w/?fbclid=IwAR3iR0c79VlRq940CgRS6aH0bKtCoztEMVXryyNmZZVzZRkJfo9u45D6Hx4

#Happy_Birthday

Γενέθλια είχε το Σάββατο η Kendall Jenner, η μικρή αδερφή της Kim Kardashian και η Αμερικανή της έστειλε της ευχές της μέσω instagram. Η Kim ανάρτησε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου κρατά την μικρή της αδερφή στην αγκαλιά της και έγραψε: «Χρόνια πολλά Kendall Jenner. Δεν έχω γνωρίσει πιο γλυκό και ή όμορφο άνθρωπο και κάποιον που να έχει τόση χαρά για τη ζωή! Ελπίζω να βρεις όλα όσα ονειρευόσουν για τα γενέθλιά σου γιατί το αξίζεις! Είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι αδερφή μου. Σε αγαπώ».

Το post απέκτησε σε χρόνο μηδέν 3,3 εκατομμύρια Likes και αναρίθμητα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Bpuhfe6Hn-9/?fbclid=IwAR3NY8gH7ZQcolJTYZ-blhQPvDzABHc3cSYFg9nzMDZnmAYpSLAq1Jw1NTo

#Travelgirl

Ταξίδι στην μαγευτική Bruges για την Κατερίνα Καινούριου που εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακο για μια εξόρμηση στην βελγική πόλη. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» περπάτησε στην γραφική πόλη με τα κανάλια και τα μεσαιωνικά κτίρια. Το Instagram της γέμισε από εικόνες και… μυρωδιές.

https://www.instagram.com/p/BpuHE9Hhw26/

https://www.instagram.com/p/Bpwe2RzhCXi/

#weekendgetaway

Εκτός Αθηνών βρέθηκε όμως και η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός έμεινε εντός των συνόρων και επισκέφτηκε τα ηλιόλουστα αυτό το Σαββατοκύριακο Τρίκαλα Κορινθίας. Η πρωταγωνίστρια του «Έλα Στη Θέση Μου» απόλαυσε την υπέροχη θέα στη Λίμνη Δόξα και περπάτησε στις καταπράσινες πλαγιές του όρους Ζήρεια. Εκεί που το χειμώνα, το χιονοδρομικό, γεμίζει από λάτρεις των χειμερινών σπορ.

https://www.instagram.com/p/BpujJCfHVNa/

#Istanbul

Βίντεο από τις βόλτες του στην Κωνσταντινούπολη μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην τουρκική πόλη το Σαββατοκύριακο  και περπάτησε στη διάσημη πλατεία Ταξίμ.

#Danos_In_New_York

Ο νικητής του Survivor I και πρωταγωνιστής του Τατουάζ προσγειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Από εκεί ανέβασε το πρώτο του Insta Story, όσο περίμενε τις βαλίτσες του να βγουν στον ιμάντα.

https://streamable.com/xngwj

#Theatro

Μέχρι τη Χαλκίδα ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Συλλέκτης», με τους Ιωάννα Πηλιχού και Αργύρη Αγγέλου. Η τραγουδίστρια βρήκε χρόνο για θέατρο, καθώς η προγραμματισμένη πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα αναβλήθηκε. Το σχήμα επρόκειτο να ξεκινήσει την Παρασκευή, όμως λόγω τεχνικού προβλήματος στο νυχτερινό κέντρο, μετέθεσε την πρεμιέρα κατά μία εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/BpwlWQtnTyi/

#Mathima_Zois

Ένα «μάθημα ζωής» έστειλε το Σαββατοκύριακο μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πλάι στη φωτογραφία του δέντρου που «ποτέ δεν τα παράτησε», πρόσθεσε: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Znews και τη Ντέπυ Γκολεμά για τα γυρίσματα του “The 2night Show” που ξεκινούν και πως σε αυτό δεν θα τον συντροφεύει ο Δημήτρης Σταρόβας.

https://www.instagram.com/p/Bpr2Fx6FzeC/